LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
prilika za hrvatske startup-ove

Mogućnosti za HealthTech poduzetnike: povezivanje Ujedninjeng Kraljevstva i Hrvatske

Hrvatske startup tvrtke koje djeluju na britanskom tržištu podijelit će svoja iskustva i savjetovati ostale kako uspjeti.

Hrvatske startup tvrtke koje djeluju na britanskom tržištu podijelit će svoja iskustva i savjetovati ostale kako uspjeti.

Sveučilište u Zagrebu organizira Povezivanje Ujedinjenog Kraljevstva i Hrvatske – Stvaranje mogućnosti za HealthTech poduzetnike. Ovaj događaj namijenjen je poduzetnicima i inovatorima u području zdravstva koji žele uspostaviti kontakte s jednim od najdinamičnijih gospodarstava na svijetu. Održava se 25. listopada 2023. godine u 17 sati, a mjesto održavanja je privremena adresa Sveučilišta u Zagrebu, u zgradi SEECEL-a (Radoslava Cimermana 88).
 

Brojne mogućnosti britanskog tržišta


Suradnja Lean Startup Hrvatska i Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu s Britanskim veleposlanstvom u Zagrebu dogodila se kako bi se HealthTech zajednica upoznala sa svim mogućnostima koje britansko tržište otvara domaćim startup tvrtkama.

Predstavnici Britanskog veleposlanstva u Zagrebu dati će uvid u načine na koje se programi poslovne suradnje Ujedinjenog Kraljevstva koriste u hrvatskim startup tvrtkama.

Hrvatske startup tvrtke koje djeluju na britanskom tržištu podijelit će svoja iskustva i savjetovati ostale kako uspjeti. Gostovat će i britanski investitor i poduzetnik koji će reći nešto više o svojoj ulozi u povezivanju tvrtki diljem svijeta s Ujedinjenim Kraljevstvom.

Svoja iskustva podijelit će i sudionici pred-akceleracijskog Get Started in Health Innovation programa, a svi koji se pojave imat će priliku saznati i nešto više o podršci koju mogu dobiti prilikom lansiranja njihovog rješenja na tržište, ali i o mogućnostima partnerstva u inovacijskom i zdravstvenom ekosustavu Ujedinjenog Kraljevstva.

Prijaviti se možete na poveznici.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA