LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Pravni fakultet (33)

Profesorica s Pravnog fakulteta istaknula preopterećenost online nastavom

Docentica na Katedri za sociologiju na Pravnom fakultetu dotaknula se teme nastave na daljinu i istaknula njene probleme. U akademskom su svijetu do sada uglavnom zadovoljni i nema potrebe za evaluacijom nastave.

Pravni fakultet: do 2 godina zatvora za kršenje samoizolacije, do 12 ako ono prouzroči nečiju smrt

Kršenje izolacije nije samo prekršaj kojim se izriče novčana kazna nego je ono u određenim uvjetima kazneno djelo za koje se može dobiti do godine, dvije ili čak 12 godina zatvora.

Jako oštećena zgrada Pravnog fakulteta, ujedno i rektorata; dekan zabranio ulazak

Dekan Pravnog fakulteta zaposlenicima je poslao obavijest da je zabranjen ulazak u zgrade Pravnog fakulteta zbog narušene sigurnosti.

Pravni fakultet u Zagrebu staje na kraj gužvama u referadi

Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu omogućio je svojim studentima elektroničko podnošenje studentskih molbi, upita i zahtjeva. No, uvijek će biti dostupna opcija dolaska u referadu za one koji to preferiraju.

Bivši dekan oštetio Pravni fakultet na kojem je studirao i dva ministarstva za više od 1,5 milijuna kuna

Zagrebački županijski sud donio je nepravomoćnu presudu kojom Borisa Buklijaša, bivšeg dekana Pravnog fakulteta u Splitu, osuđuje na par godina zatvora i novčanu naknadu zbog raznih malverzacija. Zanimljivo je što nije bio samo dekan ovog fakulteta, nego je na njemu proveo svoje studentske dane, obranio doktorat, podučavao generacije i generacije.

Pravnici iz zbora Cappella juris donose duh Božića

Pjevački zbor Pravnog fakulteta i ove godine održava božićni koncert. Trodijelni repertoar predvodi Davor Kelić, a zboru će se u muziciranju pridružiti solistica Dolores Leko.

Dan karijera: Alimenta podsjeća na spektar mogućnosti u pravničkoj profesiji

Udruga Alimenta organizira panel-diskusiju za studente Pravnog fakulteta u Zagrebu koja će se održati 12. prosinca. Prijave za sudjelovanje traju do 10. prosinca.

Pjevački zbor Pravnog fakulteta u potrazi je za novim članovima

Pjevački zbor Capella juris održat će audicije za nove članove koji se žele pridružiti njihovoj maloj glazbenoj obitelji. Probe zbora održavaju se dva puta tjedno u večernjem terminu, a glazbeno iskustvo nije nužno.

AZVO i Pravni fakultet rade na usporedbi radnih i životnih uvjeta diplomanata u različitim zemljama

Nacionalni timovi u osam europskih zemalja u potrazi su za informacijama o iskustvu diplomanata u visokom obrazovanju i prelasku u svijet rada. Njihov će angažman rezultirati objavom komparativnog izvješća.

Studentski.hr vodi vas na Brucošijadu Pravnog fakulteta!

Tri će sudionika nagradnog natječaja osvojiti po dvije ulaznice za Brucošijadu Pravnog fakulteta, koja će se ove subote održati u Clubu Roko.