LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studij prava

Online saznajte sve informacije o studiju u Americi, uključujući „Ivy League” fakultete

U sklopu prezentacije, nekoliko studenata iz SAD-a također će podijeliti svoja iskustva i doživljaje sa studija na američkim pravnim fakultetima.

U sklopu prezentacije, nekoliko studenata iz SAD-a također će podijeliti svoja iskustva i doživljaje sa studija na američkim pravnim fakultetima.

U utorak, 10. rujna 2024. godine, od 17.30 do 18 sati, održat će se virtualna prezentacija koja će pružiti uvid u mogućnosti studiranja prava na vodećim američkim sveučilištima, uključujući elitne Ivy League fakultete. Prezentacija će se održati putem Zoom platforme.

Studiraš pravo i fali ti praktičnog iskustva? Sada imaš priliku raditi na stvarnim slučajevima


Prezentaciju će voditi Oleg Kobelev, prodekan Pravnog fakulteta Duke. Kobelev će sudionicima pružiti detaljan pregled različitih aspekata studiranja prava u Sjedinjenim Američkim Državama, uključujući proces prijave, mogućnosti stipendiranja i ostale ključne informacije. U sklopu prezentacije, nekoliko studenata iz SAD-a također će podijeliti svoja iskustva i doživljaje sa studija na američkim pravnim fakultetima.

Nova školska pucnjava u SAD-u: četvero mrtvih i najmanje devet ozlijeđenih


Za sudjelovanje u ovom informativnom događaju, zainteresirani se mogu registrirati putem sljedećeg linka. Ova sesija pruža jedinstvenu priliku za sve koji su zainteresirani za studij prava u Sjedinjenim Američkim Državama da saznaju više o mogućnostima i izazovima koje takav studij nosi.

IZVOR: PRAVNI FAKULTET U ZAGREBU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA