LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
naknada (8)

Tražilo se ukidanje naknade za obradu natječajne dokumentacije za smještaj, SC smanjio iznos

SZZG pozivao je studente na bojkot plaćanja stanarine dok SC ne ispuni sve njihove zahtjeve, među kojima je bilo i ukidanje naknade za obradu dokumentacije na natječaju za smještaj. SC nije ukinuo tu naknadu, već ju je smanjio sa 100 na 60 kuna.

Za zaposlene studente nema naknade: „Ja nemam novaca za preživjeti“

Ministarstvo znanosti i obrazovanja otkriva da studenti neće dobiti nikakvu naknadu ako završe u samoizolaciji ili karanteni, stoga nas je zanimalo što je sa studentima kojima je potreban novac kako bi si priuštili studij.

Napokon stupa na snagu Uredba koja putnicima omogućuje naknadu za kašnjenje vlaka

Odsad ćete za kašnjenje vlaka Hrvatskih željeznica moći tražiti naknadu za kupljenu kartu.

Bankomati OTP banke i Splitske banke bez naknada za klijente

Od 6. svibnja OTP banka i Splitska banka omogućile su svojim klijentima fizičkim osobama korištenje bankomata u obje svoje mreže bez naknade. Obje banke zajedno posjeduju jaku mrežu od preko 520 bankomata diljem Hrvatske.

Od lipnja nema više naplate roaminga

Svi koji se nađu u inozemstvu ili oni koji imaju nekoga u državi unutar Europske unije, moći će bezbrižnije koristiti svoje mobitele.

Izaberite pravu banku i uštedite 542 kune

Studiranje, samostalnost i rad preko student servisa – česta je slika prosječnog hrvatskog studenta. Stoga mu je potreban račun u banci za povremene uplate, odnosno studentski paket koji uključuje veliki broj različitih usluga.

Otvorene prijave za "Generalnu probu"

Ovogodišnja stručna praksa trajat će od 15. lipnja do 15. rujna 2016, odnosno tijekom tri ljetna mjeseca, po 40 sati tjedno, a studentima će biti isplaćena i naknada od 1600 kuna.

Za posao u inozemstvu ili drugom gradu imate pravo na novčanu pomoć od države

Ako građani sami ili posredstvom HZZ-a nađu posao u mjestu koje je više od 80 kilometara udaljeno od njihova mjesta boravišta, imaju pravo na jednokratnu novčanu pomoć, kao i na naknadu putnih i selidbenih troškova.