LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
financijska potpora studentima

Općina iz Zagrebačke županije dijeli novčanu potporu za redovne studente u iznosu od 130 eura

Pravo na naknadu ostvaruju redovni studenti koji imaju prebivalište ili boravište na ovom području.

Pravo na naknadu ostvaruju redovni studenti koji imaju prebivalište ili boravište na ovom području.

Redovni studenti s područja Općine Kravarsko imaju novu priliku za financijsku potporu, jer im se nudi novčana naknada u iznosu od 130 eura. Ova naknada namijenjena je studentima koji ispunjavaju određene uvjete za akademsku godinu 2024./2025.

Prema informacijama iz Općine Kravarsko, pravo na naknadu ostvaruju redovni studenti koji imaju prebivalište ili boravište na ovom području. Kako bi se kvalificirali, studenti moraju imati status redovnog studenta za spomenutu akademsku godinu, a potvrda o prebivalištu ili boravištu ne smije biti starija od 14. listopada 2024. godine. Zahtjev za isplatu naknade može se podnijeti uz obaveznu dokumentaciju, koja uključuje potvrdu o prebivalištu, presliku osobne iskaznice, presliku studentskog računa te dokaz o redovnom studiranju u akademskoj godini 2024./2025.

Prijavi se za stipendije „Drugačiji svijet” za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi



Zahtjevi s potrebnom dokumentacijom mogu se podnositi radnim danima od 14. listopada do 13. studenog 2024. godine, u vremenu od 8 do 15 sati, u Općini Kravarsko, smještenoj na Trgu Stjepana Radića 1. Također, zahtjeve je moguće poslati i putem elektroničke pošte na adresu opcina@kravarsko.hr. Obrazac zahtjeva za novčanu naknadu dostupan je na sljedećoj poveznici.
IZVOR: OPĆINA KRAVARSKO
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA