LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
mladi (543)

Potvrđeno 48 novih zaraženih; „mladi se na jugu okupljaju u kafićima, ugrožavaju sve oko sebe”

Do značajnog porasta broja oboljelih dolazi u Splitsko-dalmatinskoj županiji, a ministar Beroš naveo je da dobiva informacije o okupljanju mladih u kafićima unatoč zabranama.

Ostanite doma: Stožer izložio dobnu strukturu zaraženih – broj mladih nije zanemariv

Dobna struktura oboljelih od koronavirusa ne ide u prilog starijim osobama, ali ni brojka mladih nije zanemariva. Ostanite, stoga, doma kako biste sačuvali svoje zdravlje i zdravlje bliskih osoba!

Prilika za praksu nezaposlenim mladima i onima koji rade izvan struke

Do 1. travnja zaprimaju se prijave za sudjelovanje u programu Social Innovators. Polaznike očekuje 80 sati prakse u organizaciji civilnog društva koja odgovara njihovim interesima.

Uskoro predstavljanje Social Impact Awarda; priključiti se mogu svi mladi

– Social Impact Award program omogućava najboljim timovima realizaciju poduzetničkih pothvata, pružajući pristup različitim mrežama vršnjaka i profesionalaca na putu do uspjeha. – poručuju iz HUKI-ja.

Besplatan tečaj francuskog za mlade

Do 5. ožujka primaju se prijave za pohađanje besplatnog tečaja namijenjenog mladima bez predznanja francuskog jezika.

Pokrenut jedinstven program za mlade – ZABUM

Na temelju različitih aktivnosti programa mladi iz cijele Hrvatske imaju priliku unaprijediti i usvojiti vještine koje će im pomoći da budu informirani, samostalni i angažirani građani. ZABUM im osigurava prostor, prilike i alate za aktivno sudjelovanje u zajednici.

AIESEC prima nove članove; predstavnici tvrde da se radi o prilici za razvoj internacionalne karijere

Do 8. ožujka zaprimaju se prijave za članstvo u najvećoj svjetskoj udruzi mladih. Iz hrvatskog AIESEC-a poručuju da se radi o izvrsnoj prilici za razvoj internacionalne karijere te za stavku u životopisu koja će mlade usmjeriti prema najboljim poslodavcima.

Prilika za mlade pisce: otvorene su prijave za četvrtog panelista na Čitaj, pitaj!

Projekt Čitaj, pitaj održat će se 25. ožujka na FFZG-u, a, uz troje ljudi iz književnog svijeta mladih, CERM će omogućiti jednom mladom autoru čija djela još nisu objavljena sudjelovanje i predstavljanje na panel-raspravi. Prijave traju do 8. ožujka.

Svestrani mladi književnik o mladim književnicima, svojoj profesiji, književnosti na internetu i knjigama koje svatko treba pročitati

– Želja mi je da se književnost vrati gdje pripada, ali da se onamo vrati na način koji joj je vlastit: u divljenju, u zajedništvu, u sustvaranju. Zato su mi, koliko god često bile bolne, sada iznimno drage reakcije mojih prijatelja na moju poeziju, pogotovo na njezinu ranu, eksperimentalnu fazu. – ističe Luka Tripalo.

Hrvatski premijer uvjeren da država ide u dobrom smjeru i da će se iseljavanje smanjiti

Niz godina traje trend iseljavanja mladih iz naše zemlje, a mnogi glavnim razlogom za to smatraju korupciju i nepotizam koji za sobom vuku i besperspektivnost. Sada premijer tvrdi da se trend iseljavanja polako zaustavlja.