LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
kreativnost (126)

VIDEO: Brucoš komunikologije snimio kratak film koji šokira gledatelje – „Love never fails”

Da ništa nemamo ako nemamo ljubavi, uspijeva pokazati brucoš Kristijan Jalšić. Film koji će vas šokirati nije se proslavio na natječaju za kratke filmove, ali definitivno ne smije proći ispod radara javnosti.

Na stranici Voices of Youth možete pokazati kreativnost i mijenjati svijet

Mladi od 13 do 25 godina na jednom mjestu mogu svima pokazati svoje umjetničke vještine. Riječ je o UNICEF-ovoj stranici namijenjenoj onima koji žele mijenjati svijet.

Akademija za umjetnost i kulturu pokrenula #usudisebitikreativan challenge

Akademija za umjetnost i kulturu od studenata traži kreativne uratke na temu „Sačuvati sebe”. Najbolji će pronaći svoje mjesto na šalicama, plakatima i majicama, a autore će nagraditi.

Bruketa&Žinić&Grey dobitnici Grand Prixa te agencija godine IdejeX, Radgonske gorice najbolji oglašivač

U danima kada su zdravlje i dobrobit svih od ključne važnosti, komunikacijska industrija iz svojih se domova osvrnula na najbolje projekte u protekloj godini te proglašenjem dobitnika ovogodišnje IdejeX potaknula inspiraciju i kreativnu izvrsnost koja pomaže u stvaranju boljega društva.

Pipi i Imago Ogilvy osvojili Best in Show desetog, jubilarnog izdanja MIXX-a

U kriznim situacijama kreativnost uz pomoć tehnologije može mijenjati živote – zato je održano prvo online proglašenje pobjednika natjecanja hrvatske komunikacijske industrije na kojemu su istaknuti vrsni digitalci koji su se svojim radom iskazali tijekom prethodne godine.

Kreativnost ide dalje: proglašenje dobitnika Ideje X, MIXX-a i Effieja na live streamu

U danima kada su zdravlje i dobrobit svih od ključne važnosti komunikacijska industrija iz svojih će se domova osvrnuti na najbolje projekte u protekloj godini – i pritom potaknuti kreativnost koja će nam omogućiti da nastavimo svoje živote te pomoći u stvaranju boljega društva.

FOTO: Jednostavne ideje za ukrašavanje uskršnjeg blagdanskog stola

Uskrs je sve bliže, a blagdanski stol vapi za tvojom kreativnošću. Donosimo ideje za izradu zečića i pilića.

Ostanite doma i osvojite idealni radni kutak koji ste sami osmislili

Zamislite da u svojem domu imate savršeni radni kutak koji ste sami osmislili. Ako ste učenik osnovne ili srednje škole, ovo se može i ostvariti jer je Šumarski fakultet u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom raspisao kreativni natječaj.

Zaljubljenici u razna područja umjetnosti imaju priliku promovirati svoje novonastale radove

Kulturni centar Osijek objavio je poziv za kreativno sudjelovanje u stvaranju skulptura i ciklusa fotografija te snimanje autorske pjesme ili pisanje kratke priče. Možete se prijaviti i na sebi svojstven način i tako si osigurati mjesto na izložbi i u publikaciji.

Osječka akademija razbija monotoniju Dnevnikom iz karantene

Novi projekt Akademije za umjetnost i kulturu nastao je s ciljem zbližavanja akademske zajednice i promicanja studentske kreativnosti, posebice tijekom epidemije koronavirusa. Pozvani ste slati svoje videe, fotografije, dnevnik, bilješke, pjesme ili druge umjetničke forme.