LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Erasmus+

Razmjena mladih u Osijeku: 'Migracija kroz umjetnost'

Udruga Interaktiva organizira razmjenu mladih u Osijeku za sve one koji žele steći nove vještine, baviti se umjetnošću i slično.

Udruga Interaktiva organizira razmjenu mladih u Osijeku za sve one koji žele steći nove vještine, baviti se umjetnošću i slično.

Zanima vas tema migracije, bavite se umjetnošću, kazalištem ili videografijom? Razmjena mladih u Osijeku pružit će vam mogućnost uživanja u vašim interesima i stjecanje novih znanja i vještina usporedno s time.
 

„Glavni cilj ove razmjene jest unaprijediti kreativnost mladih uz podizanje svijesti/razumijevanje o migracijskoj krizi u Europi. Također, cilj je razviti osjećaj za europsko građanstvo i vrijednosti." - stoji u objavi na stranici Info centra za mlade Osijek.


Razmjena će se održati od 7. do 14. rujna 2023. u Osijeku, a troškovi smještaja, prehrane i putovanja su pokriveni. Na ovoj razmjeni sudjelovat će 42 mladih iz Hrvatske, Italije, Portugala, Španjolske, Rumunjske i Cipra. Iz svake zemlje može sudjelovati sedmero mladih, od kojih će jedan biti predstavnik te zemlje.
 

Aktivnosti


Sve aktivnosti projekta održat će se u neformalnom obliku. Na primjer, mladi iz cijelog svijeta zajedno će smišljati nove ideje, sudjelovati u raspravama, simulacijama i slično.

Prijavnicu potražite ovdje, a više detalja saznajte na poveznici.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA