LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Festival umjetnosti

Prijavi svoj rad i budi dio ove umjetničke izložbe!

Svi zainteresirani studenti mogu poslati svoj plakat i potencijalno postati dio izložbe na Festivalu vizualne kulture KOMBO.

Svi zainteresirani studenti mogu poslati svoj plakat i potencijalno postati dio izložbe na Festivalu vizualne kulture KOMBO.

U sklopu Festivala vizualne kulture KOMBO, Udruga studenata DVK organizira izložbu studentskih radova na temu prepreka te poziva sve zainteresirane studente da pošalju svoje radove i budu dio izložbe.

Studenti trebaju izraditi plakat na zadanu temu – prepreke. Iz Udruge objašnjavaju da se svaki dan suočavamo s preprekama, od traženja parkirnog mjesta do pada na ispitu. Nadalje, neke ni ne možemo riješiti sami, već je potrebno potražiti pomoć stručnjaka ili neki oblik mentorstva.
 

„Imamo pitanje za tebe. Što ometa tvoju svakodnevicu? Je li to kafić pod prozorom koji radi u duge noćne sate, ili misli o strahovima egzistencije koji te koče u idućem koraku? Oslobodi se, istresi svoju frustraciju i pridruži se natječaju.“ – pozivaju iz Udruge putem objave na Instagram profilu.
 

Kako se prijaviti?


Potrebno je na email studentska.udrugadvk@gmail.com poslati poruku s naslovom „ZA NATJEČAJ PREPREKE + ime i prezime autora“

U sadržaju poslati:

  • Ime i prezime
  • Grad iz kojeg dolaziš
  • Kratki opis rada
  • Rad u pravilnom formatu (PDF ili TIFF 300dpi veličina B2 format (500 mm x 707 mm) (drive, wetransfer, itd.))


Radovi se zaprimaju do 6. studenog, a rezultati natječaja će biti objavljeni 08. studenog na društvenim mrežama Udruge.

FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA