LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dan zaljubljenih

Valentinovo na Lašćini: Pogledajte kako se studenti pripremaju za Dan zaljubljenih!

Kreću pripreme za Valentinovo u Studentskom domu Lašćina.

Kreću pripreme za Valentinovo u Studentskom domu Lašćina.

Veljača je sve bliže, a stanari Studentskog doma Lašćina već su započeli s pripremama za ovogodišnji Dan zaljubljenih. Naime, studentice na Lašćini su ukrašavanjem svoje sobe za Valentinovo došle na ideju kako uključiti cijeli paviljon u mali projekt.
 

Ideja nastala slučajno

 

Novonastala ideja za Valentinovo inspirirana je događajem prije Božića, kad je studentica na svoja vrata stavila čizmicu u kojoj su se počele pojavljivati poruke, a zatim se sprijateljila sa studentima koji su bili pošiljatelji tih poruka.
 

@studentski.hr Prekrasna i vrlo kreativna ideja. Bravo cure! 🥰 #fyp #foryou #foryoupage #studenti #valentinovo #studentskidom #lascina #poruka #ideja #dar #druzenje #upoznavanje #studentskihr #studentskizivot ♬ So Cute - Audiosphere
 

Projekt za Valentinovo

 

Na pano prvog paviljona ostavile su koverte na kojima pišu brojevi soba u prizemlju prvog paviljona, a u njih studenti mogu ostavljati različite poruke koje ne moraju nužno biti samo ljubavnog karaktera.

Valentinovo na Laščini, FOTO: Studentski.hr
 

Cilj kreativne ideje

 

Glavni cilj ove ideje je međusobno upoznavanje i druženje studenata, kao i opuštanje i poticanje ugodne atmosfere za vrijeme ispitnih rokova. Studenti su oduševljeni ovom kreativnom idejom i smatraju je dobrim načinom za zbližavanjem i međusobnim duženjem s ostalim stanarima studentskog doma.

FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR, ILUSTRACIJA