LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kreativnost na djelu

Ilustriraj splitske face solidarnosti i zaradi tisuću eura!

Pokaži svoju kreativnost u ilustriranju nove društvene igre u produkciji Info zone.

Pokaži svoju kreativnost u ilustriranju nove društvene igre u produkciji Info zone.

Info zona poziva mlade umjetnike, ilustratore, dizajnere te studente i učenike koji se obrazuju u umjetničkom području da se prijave na natječaj za izradu ilustracija splitskih faca solidarnosti.

Odabrane ilustracije krasit će igraće karte u igri Splitske face solidarnosti. Riječ je o jedinstvenoj splitskoj društvenoj igri u produkciji Info zone, kroz koju će igrači učiti o Splićankama i Splićanima koji su doprinijeli zajedništvu i razvoju grada Splita.
 


VEZANO: Besplatna radionica glume pred kamerom


 

Upute za sudjelovanje

 

„Na natječaju za izradu ilustracija mogu sudjelovati mlade autorice i autori od 15 do 30 godina. Za prijavu je potrebno poslati tri skice ilustracija osoba čije će fotografije i opise djelovanja prijavljeni dobiti nakon ispunjavanja prijavnice. Ilustracije mogu biti izrađene u bilo kojoj tehnici i moraju biti predane u .pdf formatu. Najboljeg autora odabrat će stručni žiri te će biti angažiran na ilustriranju 32 igraće karte. Za taj angažman bit će honoriran s 1000 eura neto. Povodom promocije društvene igre Info zona će organizirati izložbu izrađenih ilustracija. – objasnila je Lina Vuletić iz Info zone.

 

Natječaj je otvoren do 10. siječnja 2024. godine, a prijavnica i dodatne informacije dostupne su na poveznici
 

Projekt Splitske face solidarnosti financiran je sredstvima Europske unije preko programa Europske snage solidarnosti.

FOTO: INFO ZONA, PR