LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
jelo (7)

Što koji začin uopće radi i koji su vam najkorisniji?

Dodavanje pravih začina može poboljšati ili spasiti svako jelo.

Božićna drvca možete pojesti, a postoji i čitava kuharica s uputama za pripremu

Važno je znati porijeklo stabla, odnosno drvce mora biti iz organskog uzgoja, bez pesticida i štetnih tvari koje mogu ostaviti velike posljedice na ljudski organizam.

Sretan vam dan kebaba uz par zanimljivosti o tom jelu!

Danas obilježavamo dan mnogima omiljenog mesnog specijaliteta koji se obično radi od janjetine ili junetine.

Obilježava se dan omiljenog jesenskog jela – pečenih kestena

Kada kestenje zamiriše, rijetko mu tko može odoljeti. Ova omiljena jesenska poslastica peče se na ulicama već stoljećima, a 14. prosinca obilježava se njezin dan. Može se pripremati na razne načine i dio je tradicije mnogih zemalja.

FOTO: Deset najčudnijih božićnih jela

Vodimo vas na putovanje kroz najčudnije specijalitete koji se u raznim državama pripremaju za Božić. Nakon ovog odbrojavanja voljet ćete sarmu još i više.

Odbacite svakodnevne štetne navike poslije jela

Saznajte koje su naše svakodnevne navike poslije jela štetne za organizam, posebice probavu.

Besplatan bakalar na Badnjak u Zagrebu

Porcija kuhanog bakalara za sve građane i građanke sutra na Trgu bana Josipa Jelačića.