LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Info zona (110)

Traže se suradnici za realizaciju Kluba Zona u idućoj sezoni

– Ovo je nekima prilika za honorarni angažman, ali i izvrsna prilika za sve one koji nemaju prostor za pripremu i realizaciju svojih ideja i aktivnosti da na korištenje dobiju u potpunosti opremljen i prepoznatljiv prostor u centru Splita. – poručuju iz Info zone.

U tijeku prijave za kviz „Adio školo”; najbolja ekipa dobiva bon vrijedan 300 kn

U tijeku su prijave za sudjelovanje na kvizu namijenjenom srednjoškolcima koji će se održati ovog petka u Domu mladih. Po njegovu završetku prikazat će se i videomaterijali snimljeni za vrijeme karantene.

Kako će obilježiti zadnji dan školske godine predlažu – učenici

– Želja nam je omogućiti srednjoškolcima da sami osmisle program i uz našu podršku organiziraju obilježavanje zadnjeg dana školske godine te se kvalitetno zabave, ali i steknu nova znanja i vještine. – poručuju iz Info zone.

Oni koji žele sudjelovati u planiranju javnih proračuna mogu se besplatno educirati kako to učiniti!

Participativno budžetiranje relativno je nov demokratski alat, stoga Info zona organizira besplatnu edukaciju o njegovu korištenju.

Traže se sudionici Žive knjižnice

– Odabrane osobe dobit će priliku da zainteresiranima iz prve ruke, tijekom opuštenih individualnih razgovora, ispričaju svoja životna iskustva koja mogu doprinijeti rušenju stereotipa, smanjenju predrasuda, većoj empatiji... – objašnjavaju iz Info zone.

„Mladi izlažu”: Svi se zainteresirani mogu prijaviti za predstavljanje u centru Splita

– Ovo je peta godina da postav izložbi u ciklusu „Mladi izlažu” tražimo preko javnog natječaja i autorima mlađe generacije nudimo jedinstvenu priliku da se predstave u atraktivnom prostoru u centru Splita. – ističe voditelj programa Kluba Zona.

Okuplja se volonterski tim mladih snaga zainteresiranih za položaj mladih u Splitu

Do kraja rujna zaprimaju se prijave srednjoškolaca zainteresiranih za realizaciju različitih volonterskih zadataka te sudjelovanje u diskusijama o potencijalu razvoja Doma mladih i različitim edukacijama.

Centar za mlade Info zone Agencija za mobilnost i programe EU proglasila primjerom dobre prakse

– Nizom sastanaka, anketom, panel diskusijom i konferencijom doprinijeli smo definiranju programa i usluga splitskog Centra za mlade te optimalnom modelu upravljanja Centrom, ali i uspješnoj promociji strukturiranog dijaloga s mladima kao modela suradnje mladih i donositelja odluka. – objašnjava Goran Biličić, predsjednik Info zone i voditelj projekta.

Traže se mladi koji će kreirati novu drugačiju mapu Splita

– Dovoljno je da voliš sve što vole mladi u Splitu, a još bolje ako si komunikativna osoba ili sklona literarnom izražavanju ili s iskustvom rada na društvenim mrežama. – objašnjava Goran Biličić iz Info zone.

Predsjednica splitskog Savjeta mladih ostavkom podigla prašinu; ne komentira nanizane optužbe

– Matea Bešlić dala je ostavku na mjesto predsjednice i članice Savjeta mladih Grada Splita nakon samo sedam mjeseci mandata kojeg su obilježile neprimjerene izjave o udrugama, zastupanje neusuglašenih stavova Savjeta, utjecaj na glasanje, fijasko organizacije Međunarodnog dana mladih i manipulacija informacijama o festivalu xSTatic pa će ovo biti prilika i za razgovor o rezultatima prethodnog razdoblja. – riječi su Gorana Biličića.