LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Radionice za mlade

BESPLATNE RADIONICE Saznajte sve o podstanarskim pravima, učenju šaha i Savjetu mladih

Zona organizira aktivan tjedan ispunjen radionicom učenja šaha, o podstanarskim pravima, Kavu sa Savjetom mladih i još drugih zabavnih aktivnosti – uskoro očekujte ŠIZIKU.

Zona organizira aktivan tjedan ispunjen radionicom učenja šaha, o podstanarskim pravima, Kavu sa Savjetom mladih i još drugih zabavnih aktivnosti – uskoro očekujte ŠIZIKU.

Još jedna Kava sa Savjetom mladih pod nazivom „Savjeti mladih - kako dalje?” .održat će se u Zoni u srijedu, 22. studenog, u 18 sati. Razgovarat će se o rezultatima istraživanja rada savjeta mladih te izmjenama i dopunama Zakona o savjetima mladih.

Zainteresirani će moći i preuzeti besplatan primjerak priručnika za kvalitetniji rad savjeta mladih. Za proljeće je najavljen novi natječaj za članove Savjeta mladih Grada Splita pa je ovo prava prilika da se zainteresirani informiraju o svim novinama.
 

Koja su vaša podstanarska prava?


Društvo arhitekata Splita poziva na Radionicu o podstanarskim pravima koja će se u Zoni održati u četvrtak, 23. studenog, u 17 sati. Nakon trosatne radionice predviđeno je i vrijeme za konzultacije o pojedinačnim problemima podstanara. Sudjelovanje je besplatno, ali je obavezna rezervacija mjesta.

Besplatnu radionicu realizira udruga Pravo na grad u suradnji s pravnicima i zainteresiranima za pitanje prava na stan. U sklopu radionice bit će predstavljen i "Priručnik za podstanare” u kojem su razumljivim rječnikom pojašnjene zakonske odredbe koje se tiču najamnih stambenih odnosa.
 


VEZANO: Riječki CTK organizira besplatne radionice za mlade



Zainteresirani mogu iskoristiti priliku i informirati se o podstanarskim pravima, educirati o ugovorima i konzultirati o mogućim rješenjima konkretnih podstanarskih problema.
 

Šahovsko podne


Prije subotnjeg druženja na Šahovskom popodnevu od 18 sati i na Večeri društvenih igara od 20 sati, u petak će se održati edukacija Šah za početnike. Besplatna edukacija za one koji o šahu znaju malo ili ništa održat će se u petak, 24. studenog, u 19 sati. Članovi ŠK Student zainteresirane će naučiti pravila šahovske igre, ali i otkriti neke šahovske tajne. Sudjelovanje je besplatno i bez dobnog ograničenja, ali je obavezna rezervacija mjesta.

Info Zona, PR
 

ŠIZIKA


U narednim tjednima u klubu za mlade Zona održat će se radionica šivanja, zakrpa i kreativnih aktivnosti pod nazivom ŠIZIKA, a započet će i višednevna radionica pletenja. Više informacija, rezervacije mjesta i najave drugih događanja dostupne su na klubzona.net.

FOTO: INFO ZONA, PR