LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
INFOZONA

Šahovski turnir, izrada blagdanskih ukrasa i još puno toga

U Zoni se i u prosincu nastavljaju brojna besplatna događanja - radionica mindfull lončarstva, druženje zaljubljenika u anime, graffiti jam i predblagdansko druženje.

U Zoni se i u prosincu nastavljaju brojna besplatna događanja - radionica mindfull lončarstva, druženje zaljubljenika u anime, graffiti jam i predblagdansko druženje.

Splitska Infozona i u prosincu nastavlja nizom besplatnih radionica i aktivnosti. U subotu će se prije još jedne Večeri društvenih igara održati otvoreni šahovski turnir. Dvostruki program očekuje vas i u utorak uz informativnu radionicu o međunarodnom volontiranju i blagdansku kreativnu radionicu.
 

„Prethodnih godina naš šahovski turnir privlačio je i početnike i aktivne igrače šahovske lige pa vjerujemo da ni u subotu od 17 sati neće nedostajati uzbuđenja i novih iskustava. U nagradnom fondu za najbolje plasirane igrače su ulaznice za kino, bon za knjige i članarina u šahovskom klubu Student. Besplatno se prijavi na klubzona.net pa osjeti atmosferu turnira i testiraj šahovska znanja i vještine.“ –  poziva Igor iz ŠK Student.

 

Međunarodno volontiranje


U utorak, 12. prosinca, u 17 sati u Zoni će se održati informativna radionica o mogućnostima i prednostima međunarodnog volontiranja kroz Europske snage solidarnosti. Događanje je otvoreno za sve zainteresirane i nije potrebna prijava.
 

„Priželjkuješ li putovanja, upoznavanje novih zemalja, proširivanje znanja i stjecanje novih prijateljstava, onda je za tebe volontiranje kroz Europske snage solidarnosti. Volonteri Udruge Help dolaze iz Njemačke, Makedonije, BiH, Turske, Slovačke, Italije i Hrvatske. Zainteresiranima će pružiti potrebne informacije iz prve ruke te ispričati svoja iskustva sudjelovanja na brojnim europskim projektima. Na radionici će se razgovarati na engleskom, ali za slabije govornike bit će osigurana podrška.“ – najavljuje Jure iz Udruge Help.

Blagdanska kreativna radionica.


Nakon informiranja o međunarodnom volontiranju, u 18 sati u Zoni održat će se i Blagdanska kreativna radionica. Uz druženje i kreativnu atmosferu izrađivat će se sve popularniji nordijski božićni patuljci ili gnomovi.
 

„Patuljci duge brade i nosića koji viri ispod šiljaste kape sve su popularnija božićna dekoracija. Na radionici ćeš uz jasne upute i poneku tajnu izrade lako napraviti svog prvog gnoma. Uz još malo volje kod kuće ćeš im još lakše izraditi i društvo. Pridruži nam se na radionici, zabavi se, podruži, upoznaj nove ljude i izradi svoje blagdanske ukrase ili poklone.“ – poziva Tina na još jednu kreativnu radionicu u Zoni.


Do kraja prosinca u Zoni će se održati i radionica mindfull lončarstva, druženje zaljubljenika u anime, graffiti jam i predblagdansko druženje, a otvorit će se i izložba mladog autora Luke Jukića. Više informacija o svim događanjima dostupno je na poveznici.

FOTO: INFO ZONA, PR