LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
CROZ (25)

Uskoro CROZ Virtual Job Fair; još se stignete prijaviti i zgrabiti željenu studentsku praksu

Sve što trebate znati o studentskim praksama u CROZ-u iz prve će vam ruke otkriti ekipa iz ove tvrtke. Još se stignete prijaviti pa nipošto ne propustite više nego dobru šansu za početak svoje karijere.

Sve o studentskim praksama u CROZ-u na jednom mjestu – CROZ Virtual Job Fair

Budući da je CROZ uvijek bio tvrtka s puno studenata u svojim redovima, pridruži se njegovu virtualnom Job Fairu kako bi saznao sve o studentskim praksama koje pruža.

Proglašeni dobitnici nagradne ankete o poslu i poslodavcima u IT industriji

Tulipan, Acienda, Petrica0706, Nok i lukaluka čine petorku koja je osvojila tečaj po izboru u edukacijskom centru Learn@CROZ.

Robot s buketom cvijeća okupirao pažnju prolaznika na križanju Slavonske i Držićeve!

Tvrtka CROZ, nastojeći društveno odgovorno postupati kroz inkluziju umjetnika u svoje poslovno okružje, odlučila se na suradnju s HDLU-om jer želi javni prostor i prostor rada svojih djelatnika oplemeniti umjetničkim djelima umjesto uobičajenim reklamnim vizualnim rješenjima.

„Zagrljaj” od sutra vidljiv s Avenije Marina Držića i Slavonske avenije

Predstavljanje umjetničkog djela Tanje Blašković na pročelju tvrtke CROZ zakazano je za 27. lipnja u 11 sati. Na njemu ženski lik vrlo nježno obgrljuje Zemlju želeći je zaštititi, umiriti, reći joj da će sve biti u redu.

Trećina prošlogodišnjih polaznika CROZ-ova akceleratora i dalje radi u tvrtki; u tijeku prijave studenata za novo izdanje

Prošle je godine na ljetnom akceleratoru sudjelovalo 36 studenata koji su tijekom nešto manje od tri mjeseca radili na stvarnim projektima i bavili se tehnološkim temama. Čak jedna trećina njih i dalje radi u CROZ-u, što je izvrsna motivacija za prijavu na novo izdanje – do 10. lipnja.

Djelo mlade umjetnice s ALU-a vidljivo tri mjeseca kod križanja Slavonske avenije i Avenije Marina Držića

Javni prostor i prostor rada CROZ-ovih djelatnika narednih će mjeseci oplemenjavati rad Ivane Pipal, mlade umjetnice koja je diplomirala na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu.

U tijeku peti natječaj za rad koji se predstavlja na pročelju CROZ-a. Odabranom umjetniku 5000 kn

Do 26. studenog zaprimaju se radovi članova HDLU-a od kojih će se najbolji predstaviti na pročelju zgrade tvrke CROZ, a čijem će se autoru isplatiti autorski honorar od 5000 kuna.

Umjesto reklame na pročelju hrvatske tvrtke „Put do škole“

Tri će mjeseca na pročelju CROZ-a biti izložen plakat koji je osmislila Ivana Barišić Tomić, a koji tematizira put dviju djevojčica do škole. Njegovo je predstavljanje zakazano za četvrtak, 20. rujna.

5000 kuna za likovno rješenje koje promiče društvenu odgovornost

Zaprimaju se prijave likovnih rješenja koja promiču društvenu odgovornost, a tematiziraju kraj ljeta. Najbolji će se postaviti na pročelje tvrtke CROZ, a njegov će se autor nagraditi novčanom nagradom u iznosu od 5000 kuna neto.