LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Opušteno online druženje

Ćakula s CROZ-ovim HR-ušama: saznaj sve o studentskim praksama

U četvrtak, 13. svibnja, u 17 sati na platformi Zoom održat će se treća Ćakula s CROZ-ovcima.

U četvrtak, 13. svibnja, u 17 sati na platformi Zoom održat će se treća Ćakula s CROZ-ovcima.

Prijave na ovogodišnji CROZ-ov Ljetni akcelerator, program studentskih praksi, pristižu punom parom, javljaju iz CROZ-a. Za one koji još uvijek razmišljaju trebaju li ili ne trebaju 5. mjesto na županijskom natjecanju iz informatike u 8. razredu staviti u životopis kako bi se prijavili, HR-uše te tvrtke uskaču u pomoć. 

Naime, u četvrtak, 13. svibnja, u 17 sati na platformi Zoom održat će se treća Ćakula s CROZ-ovcima. Riječ je o nizu opuštenih online druženja sa studentima i zaposlenicima CROZ-a. Ovog puta, ističu, možeš se pridružiti HR-ušama (Mura i Herca) iz udobnosti svog doma te pritom:
  • otkriti tips&tricks o prijavi za studentsku praksu/posao
  • čuti pikanterije o selekcijskom postupku
  • riješiti sve nedoumice o tome kako napisati životopis i motivacijsko pismo ili se pripremiti za intervju
  • saznati sve o Ljetnom akceleratoru, studentskom poslu i životu u CROZ-u.
Prijaviti se možeš na linku do 13. svibnja u 10 sati. Pripremi svoja pitanja, prijavi se, dođi na Ćakulu, provedi sat vremena u ugodnom društvu CROZ-ovih HR-uša, a usput saznaj korisne stvari, poručuju iz tvrtke. Win-win

Pripremaju i Ćakulu sa svojim front-end developerima i UX/UI dizajnerima te poslovnim analitičarima – za pravovremene informacije zaprati CROZ-ove društvene mreže: Facebook, Instagram, LinkedIn, a sve o studentskim praksama ondje saznaj na: ljetniakcelerator.croz.net.
FOTO: CROZ