LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nikola Ružić
/NRUZIC
Datum registracije: 03.06.2024.
Zadnja aktivnost: 19.07.2024.
PONOS HRVATSKE

Istarsko čudo od djeteta najesen kreće na Harvard, a u slobodno vrijeme gradi suhozide

Dino Peruško sasvim je običan mladić koji uživa u životu, a ujedno je i jedan od rijetkih Hrvata koji je uspio upisati najprestižniji koledž na svijetu – Harvard.
ŽIVOT NA SVEUČILIŠTU SJEVER

Profesor Rončević odgovorio na bitna pitanja i pojasnio zašto se još uvijek isplati studirati ekonomiju

Upisi na fakultete u punom su jeku, a zahvaljujući stalnom usavršavanju i poboljšavanju programa, studenti još uvijek rado upisuju studij poslovne ekonomije. Donosimo intervju s profesorom Antom Rončevićem, koji je odgovorio vrijedi li upisati upravo taj studij.
Rasprava u Saboru

Navodna kandidatkinja za predsjednicu države otvorila pitanje stambenog problema studenata

Marija Selak Raspudić otvorila je pitanje stambenog problema s kojim se suočavaju studenti. Dok su zastupnici dobili povećanje naknade za najam na 650 eura zbog rasta cijena, studenti su ostali na 60 eura mjesečne subvencije.
DRŽAVNA MATURA

Učenici se žalili na nejasna pitanja na maturi iz matematike, NCVVO im odgovorio!

Ispiti državne mature završili su, a učenici s nestrpljenjem čekaju rezultate mature, pogotovo s obzirom na to jer ne znaju hoće li im neki odgovori biti priznati ili ne.
ODABIR STUDIJA

Biraju li studenti fakultete prema osobnim preferencijama ili potrebama tržišta rada?

Maturanti pišu zadnje ispite državne mature, a samim time približava im se i vrijeme za odluku o odabiru budućih fakulteta. Razmišljaju li srcem ili sagledavaju širu sliku i prate situaciju na tržištu?
Najmlađa lista na izborima

Provjerite koje je političke teškaše nadmašila „Gen Z” lista mlade Nine Skočak na europskim izborima

„Gen Z” lista pravo je iznenađenje nedjeljnih izbora za Europski parlament. Prosjek godina članova je 26, a po broju glasova nadmašili su i neka poznata politička imena. Nina Skočak 6. u državi po broju preferencijalnih glasova.