LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Matea Haramija
/MHARAMIJA
Datum registracije: 14.11.2023.
Zadnja aktivnost: 22.03.2024.
Posljednji dan svjetlosne atrakcije

FOTO: Posjetili smo Festival svjetla, ovo su neki od najatraktivnijih prizora!

Simbolično na prvi dan proljeća započeo je šesti po redu Festival svjetla u Zagrebu. Tijekom pet dana festivala 29 svjetlosnih atrakcija postavljeno je na 24 različite lokacije, a u subotu je Zagrebom na trenutak zavladao mrak.
Ususret Danu žena

Prijavi se i ti na "PRimadone"

Konferencija "PRimadone" pružiti će sudionicima jedinstvenu priliku da unaprijede svoj put u PR-u, razviju vještine, inspiriraju i povežu se sa stručnjakinjama iz područja odnosa s javnošću.
Hrvatska na Eurosongu

10 najbolje plasiranih hrvatskih pjesama na Eurosongu

Na ovogodišnjoj Dori uvjerljivu pobjedu odnio je Baby Lasagna pjesmom "Rim tim tagi dim" koja će u svibnju predstavljati Hrvatsku na izboru za pjesmu Eurovizije. U nastavku ćemo se prisjetiti tko je još i kojim plasmanom kroz povijest predstavljao Hrvatsku na tom natjecanju.
Peto godišnje doba

Najpoznatiji karneval u Hrvatskoj: stotine alegorijskih kola, tisuće maski i gledatelja

Riječki karneval najpoznatija je takva manifestacija u Hrvatskoj, a neki to doba nazivaju još i „peto godišnje doba", vrijeme kada su sve vrijednosti pomaknute i kada Karneval postaje način života ljudi toga kraja i šire.
Izlijevanje Dunava

Poplavljena Budimpešta prvi put nakon deset godina

Vodostaj Dunava 2013. godine dosegao je rekordnu visinu od oko 9 metara, a nakon dugih deset godina stanovnici Budimpešte ponovo su u stanju pripravnosti.
Adventske destinacije

5 advenata koje morate posjetiti ovih blagdana

Iako je advent u Zagrebu posljednjih godina najuspješnija zagrebačka turistička manifestacija koja ruši rekorde posjećenosti, donosimo Vam popis adventskih destinacija u susjednim zemljama, koje ove godine svakako trebate posjetiti.
VALIDITET JE IN!

Albina Žnidar: Invaliditet ne smije biti predmet prenaglašavanja ili pak namjernog ignoriranja

„Ako invaliditet postoji, on je dio nas i mi smo osobe s invaliditetom; ali ono što nas mora obilježavati kada govorimo o zaposlenosti prije svega jest profesionalnost, stručnost i naša vlastita osobnost.“ – kazala nam je naša sugovornica Albina Žnidar.
Otkrij tajne uspješnog komuniciranja s vrhunskih komunikacijskim stručnjacima

Konferencija Komunikacijski horizonti

„Interaktivna konferencija pružit će sudionicima jedinstvenu priliku da steknu dublje uvide u svijet komunikacija te stvoriti podlogu za unapređivanje vještina ključnih za uspješno poslovanje, osobni razvoj i aktivno sudjelovanje u društvu.“
Božićni recepti

Što peći za Božić? Donosimo 5 recepata koje morate isprobati

Donosimo 5 fantastičnih recepata za božićne slastice koje možete isprobati ovih blagdana.
Što gledati ovog Božića?

Donosimo vam 7 najboljih filmova koje morate pogledati ovog Božića

Neizostavni stari klasici poput „Sam u kući“ i „Grinch“ ili ipak nešto novo? Istražili smo koje to novije božićne filmove morate pogledati ovih blagdana.
Gdje za Novu godinu?

Doček najluđe noći u godini

Donosimo niz mogućnosti gdje povesti ekipu za doček Nove godine: popis koncerata po gradovima na Novu godinu te destinacije višednevnih putovanja za doček.