LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Što gledati ovog Božića?

Donosimo vam 7 najboljih filmova koje morate pogledati ovog Božića

Neizostavni stari klasici poput „Sam u kući“ i „Grinch“ ili ipak nešto novo? Istražili smo koje to novije božićne filmove morate pogledati ovih blagdana.

Neizostavni stari klasici poput „Sam u kući“ i „Grinch“ ili ipak nešto novo? Istražili smo koje to novije božićne filmove morate pogledati ovih blagdana.

Božićno razdoblje doba je godine kojem se svi uvelike radujemo. Klizanje, adventi, ukrasi, snijeg nešto je što nas ponajviše asocira na ovo doba. Ipak, zimsko godišnje doba i blagdansko raspoloženje ponekad zna biti narušeno kišom i hladnoćom, a tada je sve što želimo raditi ležati pod dekicom sa šalicom čaja i u prisustvu nama dragih osoba pogledati neki dobar film. U nastavku slijedi sedam filmova božićne tematike koje morate pogledati ovih blagdana!
 

1. Falling for Christmas


Romantična komedija u kojoj glavnu ulogu ima Lindsay Lohan, glumica koju poznajemo po ulozi blizanki u filmu Zamka za roditelje. Lindsay glumi razmaženu i bogatu nasljednicu, koja nakon nesreće na skijanju doživljava amneziju te je osuđena na skrb zgodnog udovca i njegove kćeri. Film prenosi platforma Netflix.

„Falling For Christmas je tako osvježavajuća, dirljiva i zabavna romantična komedija. Posebno su zabavne bile scene kaskaderskih pothvata jer to nisam imala priliku doživjeti u svojim filmovima. Primjerice, kad letim s brda i pokušavam skijati, a zapravo mi baš i ne ide. Nedostaje mi snimanje filmova!" rekla je Lindsay u intervjuu za Netflix.
 

2. The Noel diary


Ova romantična drama na Netflixu je od prošlog Božića, a prati život pisca bestsellera Jakea Turnera koji se za Božić vraća kući kako bi imanje svoje majke pripremio za prodaju. Tamo susreće intrigantnu mladu ženu koja traga za svojom biološkom majkom te dvoje neznanaca kreću na putovanje koje će ih suočiti s vlastitom prošlošću.

 


VEZANO: HRVATI NA NETFLIXU: odakle mi u ovoj priči?


 

3. Violent night


Akcijska komedija, u kojoj glavnu ulogu tumači David Harbour, zvijezda serije Stranger Things, prati Djeda Mraza koji pokušava spasiti imućnu obitelj koju je zatočila skupina plaćenika. Film možete pogledati na streaming platformi Prime video.

 

„Bio je to jedan od onih trenutaka u kojima si kažeš: 'O da, ovo je dobro', ne postoji nitko drugi tko bi mogao igrati ovu ulogu."

rekao je redatelj Tommy Wirkola o Davidu Harbouru.
 

4. The Claus family 3


Nakon dva nastavka ove fantasy drame čeka nas još jedno izdanje obitelji Claus.
„Kada nošenje poklona krene naopako i Djed Božićnjak upadne u nevolje, brat i sestra Jules i Noor moraju surađivati kako bi spasili Božić. Mogu li to napraviti?”. Film se od 8. studenog prenosi na platformi Netflix.

 
 

5. Love at first sight


Ova romantična drama smještena je u adventsko razdoblje nekoliko dana prije Božića. Priča prati dvoje studenata koji se zaljubljuju jedno u drugo na letu iz New Yorka u London. Izgubivši kontakte, ponovni susret čini se nemogućim, no uz malo božićne čarolije sve može postati moguće. Film se od rujna emitira na Netflixu.

 

6. Best. Christmas. Ever!


Ova priča temeljena je nesuglasicama između dvije stare prijateljice s faksa Charlotte i Jackie. Obiteljska komedija prožeta je temama ljubomore i (ne)savršenog obiteljskog života. Kada Charlotte s obitelji krene na božićno putovanje, spletom okolnosti završi kod stare prijateljice Jackie. Uoči ovog blagdanskog razdoblja ovaj nam film progovara o pravim životnim vrijednostima koje trebamo cijeniti. Film također možete pogledati na Netflixu.

 

„Apsolutno mi se svidio scenarij kao film i ono o čemu govori: obitelj, ponovno povezivanje s prijateljima i provođenje praznika s ljudima koje volite. Apsolutno volim svoj lik. Ona ima živahan, pozitivan pogled na život i samo pokušava pronaći ono dobro u svemu.“ Brandy Norwood koja je utjelovila lik Jackie
 

7. Catch me if you clause


Glavnu ulogu ima ambiciozna voditeljica Avery Quinn koja konačno doživljava veliki uspjeh u božićnim jutarnjim vijestima svoje postaje. Avery jednu večer uhvati uljeza u svom domu Chrisa, koji tvrdi da je sin Djeda Mraza na svojoj prvoj misiji. Radnja je smještena u noći punoj avantura u kojoj Avery i Chris nadahnjuju jedno drugo da slijede svoje snove. Film će premijerno biti prikazan 23. studenog na platformi Hallmark.

FOTO: FOTO: UNSPLASH