LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ivana Šabić

„ONLY MURDERS IN THE BUILDING”: zaljubila sam se!!!

Najomiljenija serija, skladni i zgodni glumci, ali najbitnije; konačno znam tko je ubojica!

Najomiljenija serija, skladni i zgodni glumci, ali najbitnije; konačno znam tko je ubojica!

Još jedna misterija riješena je!

Ovo finale nije iznimka, svako finale bilo je čisti rolerkoster emocija, događaja, obrata, SVEGA. Serija u kojoj glume Steve Martin, Martin Short i Selena Gomez završila je treću sezonu i ostavila fantastičan ulazak za četvrtu. S ocjenom višom od osmice na IMDb, mnoštvom likova, pametnih i neočekivanih zapleta i obrata, ovaj tjedan završila je sa svojim emitiranjem.Već tri godine pratim tri najdraža detektiva s neodoljivom međusobnom poveznicom, karizmom i komičarskom kemijom koju ne možeš ne primijetiti. Ove sezone imaš i mjuzikl, ali ja ne mogu odlučiti tko mi je bolji, Selena ili dečki. Treća sezona ponudila je mnogo toga, ali sam uživala i tijekom prve dvije sezone, a komičnog goriva nimalo im ne nedostaje.

Kroz ovu sezonu prožimaju se majčinski osjećaji i zaštita djece na sve moguće načine koja prelazi preko svih leđa ne mareći za posljedice. Vodeći se srcem, a ne mozgom, ostavljajući tebi da to shvatiš kako želiš. No, nije sve crno i bijelo, ima tu i nešto sivo.

Mjuzikl se proteže ovom sezonom donoseći fantastične scene, pamtljive melodije i skladbe, outfite s kojima sam bila svaki put oduševljena, ali najbolje kombinacije po meni ima Selena. Žuti kaput, vjenčanica, karirane suknjice pa sve do posljednje šljokičaste haljine, sve je bilo usklađeno i izneseno na način na koji samo Selena može.

Osvježenje ove sezone je Meryl Streep koja je bila toliko fantastična u svojoj ulozi da je svaka nova epizoda bila bolja od prethodne uklapajući se s ostatkom glumaca i stvarajući sinergiju uvlačeći te u svoj svijet. Može li trostruka dobitnica Oskara i ovdje pokupiti kipić ili plaketu, ostaje vidjeti.

No, meni su oči najviše bježale na Toberta, točnije Jessea Williamsa, nekima poznatijeg kao doktora Jacksona iz Uvoda u anatomiju ili drugih filmova/serija. Ovdje je kamerman i povremeno se ubacuje u epizode tako da prati slučaj i daje savjete za njegovo razrješenje. Ali, meni bi bilo dovoljno samo ga gledati jer je šarmantan, dopadljiv, fora i uleti su mu itekako smiješni i simpatični. Možda sam se i malo zaljubila...

Naposljetku, jedna od mojih najdražih serija, ali najbitnije: izgleda da imamo najnovije UBOJSTVO U ZGRADI!

Do idućeg puta, Ivana. #čitamose
 

**Komentar je stav autora i ne mora nužno imati nikakve veze sa stajalištem redakcije portala Studentski.hr.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA