LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Gdje za Novu godinu?

Doček najluđe noći u godini

Donosimo niz mogućnosti gdje povesti ekipu za doček Nove godine: popis koncerata po gradovima na Novu godinu te destinacije višednevnih putovanja za doček.

Donosimo niz mogućnosti gdje povesti ekipu za doček Nove godine: popis koncerata po gradovima na Novu godinu te destinacije višednevnih putovanja za doček.

Ušli smo u studeni, mjesec u kojem se već naveliko šuška gdje za advent, kako ukrasit stan, gdje popiti najbolje kuhano vino, ali i slavno pitanje gdje za Novu? Iako postoji niz mogućih opcija gdje i kako provesti Novu godinu, često na posljetku ostanemo bez ideja. Zato vam upravo u ovom članku donosimo opcije za vas i vašu ekipu čak i kada dođe do međusobnih nesuglasica.
 

Doček na trgu


Rijeka


Ove godine Riječanima u goste na doček Nove godine dolazi slavni Gibonni. Gibonni će hitovima poput „Sreća“, „Libar“, „Udica“ zabavljati publiku uz brojne DJ-eve i za sada neobjavljen niz pratećih bendova.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zlatan Stipišić Gibonni (@gibonniofficial)


Rovinj


Dobru zabavu nedaleko od Rijeke u Rovinju će pružiti Dubioza kolektiv, što će ujedno biti i jedan od najvećih koncerata u Rovinju.


Pula


Građane Pule će osim Indire, bivše pjevačice Colonije, na Trgu Portarata zabavljati i Vojko V hitovima „Ne može“, „Kako to“, „Mamacita“ i ostalima.


Poreč


U Istru osim već navedenih izvođača stiže i Petar Grašo.


Zadar


Nešto južnije publika će novu godinu dočekati uz Ivicu Sikirića Iću i Joleta uz koje je zabava do jutra zagarantirana.


Split


Osim glazbene dive Doris Dragović, na splitsku pozornicu stižu i Kuzma&Shaka Zulu te mlađim generacijama vrlo poznati reper Grše.



Dubrovnik


Dubrovčane će u Novu godinu uvesti Zdravko Čolić, čiji je honorar, kako iznose mediji „šokirao mnoge“.


Vukovar


Na Trgu Republike Hrvatske zabave sigurno neće nedostajati uz Matiju Cveka.


Zagreb


U glavnom gradu čast za doček Nove godine pripala je ovogodišnjim finalistima Eurovizije – grupi Let 3 sa Zagrebačkom filharmonijom.
   

Organiziranje putovanja

 

Ipak, ako niste za izlazak u grad i odlazak na koncerte, a u novčaniku imate pokoji euro viška, za vas donosimo i nekoliko budžetom prihvatljivih višednevnih putovanja za doček.

Munchen, Salzburg i dvorci BavarskeToskana, Firenca, Siena i San GimignanoVenecija i otoci lagune ; Sofija ; Budva ; Prag ; Azurna obala i St. TropezBudimpešta


FOTO: Unsplash, Canva
 

Izlazak u noćni klub


Ako i dalje niste sigurni gdje, uvijek pouzdana odluka može biti izlazak u noćni klub, a koji će to klubovi dovesti poznate izvođače donosimo uskoro!
FOTO: UNSPLASH