LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski.hr
Virtualni savjetnik
Profesor 3018
Savjetnik koji ti je na raspolaganju baš onda kad treba!

Ekipa oko tebe spominje plan otplate kredita, efektivne i nominalne kamatne stope, a ti gledaš u čudu i ne znaš što to je? Da ne spominjemo razlike između kreditne i debitne kartice? Ili koji su sve papiri potrebni za realizaciju studentskog kredita?

Ne brini i ne živi u neznanju. Upoznaj svog virtualnog savjetnika koji ti online pruža sve informacije vezane uz financije!

P.S. Sljedeći put kad čuješ neki financijski pojam kojem ne znaš značenje – dođi tu, potraži ga među odgovorima ili pitaj svog virtualnog savjetnika za pomoć.

Pitaj virtualnog savjetnika

Ti pitaš – mi odgovaramo!

Misliš da je netko već imao isto ili slično pitanje? Pretraži našu bazu prethodno postavljenih pitanja!

Imam neke ušteđene novce na svom računu pa bi ih voljela nekako uložiti da mi ne stoje bezveze. Imate li neki prijedlog?
Ušteđeni iznos možete oročiti uz fiksnu kamatnu stopu ili uložiti u neki od fondova OTP Investa, a možete i ugovoriti Planiranu štednju.
PROČITAJ VIŠE →
Razmišljam o studentskom kreditu. Možete mi molim vas objasniti kakav je postupak? Koliko se može uzeti i kako ide postupak vraćanja? Jel se automatski uzima rata ili moram sam uplaćivati?
Za ugovaranje bilo kojeg od ova dva kredita morate biti korisnik besplatnog studentskog paketa OTP Indeks ili OTP e-indeks. Ratu kredita ne morate sami uplaćivati već putem trajnog naloga.
PROČITAJ VIŠE →
Jel mogu promijeniti svoj PIN na bankovnoj kartici online?
Pin je moguće promijeniti na bilo kojem bankomatu.
PROČITAJ VIŠE →
Koja je razlika između kamatne stope i naknada za vođenje računa kod različitih bankovnih institucija?
Kamatna stopa je cijena pozajmljivanja novca, a naknada za vođenje računa je iznos koji klijent plaća banci za usluge vođenja računa.
PROČITAJ VIŠE →
Kako mogu blokirati svoju karticu?
Nazovite Kontakt centar OTP banke ili posjetite najbližu poslovnicu. 
PROČITAJ VIŠE →