LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
STUDENTSKE UDRUGE

Skydive Croatia

Skydive Croatia - Studentski.hr

Skydive Croatia je suvremena organizacija koja okuplja vrsne i dugogodišnje instruktore koji su mnoge dane padobranske karijere proveli širom svijeta kao dio poznatih padobranskih klubova, tvrtki i organizacija te ponijeli doma najbolje od svjetskog padobranstva.

Skydive Croatia - tim najstručnijih i najiskusnijih instruktora padobranstva u Hrvatskoj

Skydive Croatia je nastala kao potreba za okupljanjem najstručnijih i najiskusnijih instruktora padobranstva u jednu prepoznatljivu organizaciju odnosno brand, koja djeluju i izvodi skokove na nekoliko lokacija u Hrvatskoj ali i izvan granica države. Jedan od najvažnijih segmenata naše organizacije je stalno praćenje trendova u svjetskom padobranstvu i prilagođavanje najnovijim sigurnosnim odredbama, regulativama i zahtjevima.

Zato što nam je važno da osim dobrog provoda skok izvedete sigurno i uz minimalan rizik, odabir naših instruktora ovisi o njihovoj sposobnosti, licenciranosti i odlučnosti za stalnim usavršavanjem i usvajanjem novih tehnika. S ponosom možemo istaknuti da naši instruktori osim nacionalnih licenci i instruktorskih dozvola posjeduju i USPA (United States Parachute Association) dozvole i ovlaštenja ali i ovlaštenja proizvođača opreme koju koristimo. Osim padobranskih licenci pokazatelj stručnosti naših instruktora je i činjenica da neki od naših članova su aktualni ili su bili dugogodišnji članovi Hrvatske padobranske reprezentacije te su sudjelovali na mnogim Svjetskim i Europskim padobranskim prvenstvima, svjetskim kupovima ali i regionalnim i nacionalnim natjecanjima.

Skydive Croatia - Cilj i misija

Cilj Skydive Croatia tima je da vaše padobransko iskustvo bude zapamćeno zauvijek i da promjeni vaš pogled na svijet i ekstremne sportove. Padobranstvo i čari koje bavljenje padobranstvom donosi, već je promijenilo živote tisućama pojedinaca te vas zato pozivamo da s nama zakoračite u jedan novi životni izazov.

Na našim stranicama pronaći ćete mnoštvo informacija i zasigurno odgovore na sva pitanja koje možete imati o padobranstvu i skakanju padobranom a mi ćemo se truditi da web stranicu redovno ažuriramo i dopunjujemo s novim informacijama.

Težimo i suradnji s drugim medijima te vas pozivamo da zajedno predstavimo padobranstvo i skakanje padobranom iz aviona kao jedan siguran, nezaboravan i sport dostupan svima. U našoj rubrici "Iz medija o Skydive Croatia ekipi i našim instruktorima" možete također saznati o našim aktivnostima i projektima na kojima smo radili.

U rubrici aktualno možete pratiti sva zbivanja unutar naše organizacije, pogodnosti koje koje ćemo donositi za naše pratitelje i članove ali i sve ostale novosti i aktualnosti u Hrvatskom padobranstvu.