LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
STUDENTSKE UDRUGE

Ekonomska klinika

Ekonomska klinika - Studentski.hr
info@ekonomska-klinika.hr

Ekonomska klinika je neprofitna studentska udruga čiji je glavni cilj financijsko savjetovanje za mlade, građane i poduzetnike.

Udruga se svakodnevno bavi podizanjem financijske pismenosti i poduzetničke klime u Hrvatskoj kroz organizaciju i provedbu projekata. Svi projekti su besplatni za sudionike i bave se raznim temama prilagođenima raznim dobnim skupinama. Neki od najpoznatijih projekata su Kino na EFZG, LearnToInvest, Financijska pismenost osnovnoškolaca i Kava na EKs. Također, EU tim provodi K1-K3 Erasmus+ projekte u suradnji s mnogim udrugama na području Europe.

Kliničari su podijeljeni u funckijske timove: Financije, Marketing&PR, EU tim i Ljudski potencijali. Također, svaki kliničar je dio tima Slučajevi u kojemu sa svojom grupom obrađuje upite vezane za financije i poduzetištvo.

Treba napomenuti da se uz sav rad često i zabavljamo! EK je mjesto gdje se može steći puno iskustva, ali i zabaviti se na druženjima te upoznati mnoge mlade i proaktivne ljude uz koje može proširiti svoje vidike i mogućnosti.

Prati naš rad na društvenim mrežama i #pomoziznanjem.