LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Regrutacija članova

Ekonomska klinika u potrazi je za novim članovima

Ekipa Ekonomske klinike očekuje prijave studenata, a dobrodošli su i studenti drugih fakulteta, od programera do psihologa.

Ekipa Ekonomske klinike očekuje prijave studenata, a dobrodošli su i studenti drugih fakulteta, od programera do psihologa.

Nova prijateljstva, prilike, iskustvo, rad na izvanrednim projektima i puno zabave – sve to donosi Ekonomska klinika, neprofitna studentska udruga koja nudi besplatna savjetovanja građanima, malim poduzećima, poduzetnicima i neprofitnim organizacijama.
 

Postani dio EKipe i #pomoziznanjem


Ekonomska klinika trenutno je u potrazi za proaktivnim studentima koji su spremni spojiti ugodno s korisnim te uz rad na odličnim projektima usput se i dobro zabaviti! Svi članovi raspoređeni su u savjetodavne, projektne i funkcijske timove. Krenimo redom! U Ekonomskoj klinici postoje 4 funkcijska tima koji su ključni za funkcioniranje cijele udruge, a to su: Financije, Marketing&PR, Ljudski potencijali i EU-tim.

Tim Financije sastoji se od tri manja podtima, a to su: Sponzori, Natječaji i Financijsko planiranje (AFP). Podtim Sponzori zadužen je za kontaktiranje tvrtki i potencijalnih sponzora, što je odličan način za stvaranje poznanstva s vodećim ljudima iz uspješnih tvrtki.

Podtim Natječaji prati aktualne natječaje te prikuplja dokumentaciju kako bi udruzi ili projektu osigurao potrebna financijska sredstva za njegovu realizaciju. Zadaci Financijskog planiranja podrazumijevaju izradu financijskog plana udruge, sastavljanje i evidentiranje računa, izradu projektnog budžeta i troškovnika.

– Ako svoju buduću karijeru vidiš na području financija i spreman/na si steći novo iskustvo na tom području financijski tim čeka na tvoju prijavu! – poručuju iz Ekonomske klinike. 

Tim Ljudskih potencijala zadužen je za organizaciju internih i eksternih radionica za kliničare te brigu o aktivnosti svih članova.

Svake godine organiziraju rođendan Ekonomske klinike, kao i izradu rođendanskih čestitki za svakog kliničara. Ljudski potencijali brinu o razini zadovoljstva kliničara, kako radom udruge tako i svojim radom. Jednom po semestru provode proces regrutacije i selekcije te intervjuiranja potencijalnih kliničara.
– Ne smijemo zaboraviti ni organizaciju svakog teambuildinga koji doprinosi timskom duhu i stvaranju novih poznanstava te doživotnih prijateljstava. Ako si se oduvijek vidio/la u radu s ljudima, ljudski potencijali su tim za tebe! – poručuju iz EK. 
EU-tim zadužen je za pisanje Erasmus+ projekata te ima priliku i sudjelovati na istima. Upoznati su s institucijama Europske unije i svakodnevno prate novosti u tom području kako bi bili kompetentni za pisanje članaka vezanih za EU-politike i monetarnu uniju.
– Ako se i ti želiš bolje se upoznati s institucijama i politikama Europske unije i pritom steći multikulturalna iskustva na internacionalnim razmjenama, pridruži se avanturama EU-tima!
Tim Marketing&PR ima cilj pružiti svakom članu priliku za učenje novih vještina iz područja marketinga i odnosa s javnošću. Primarni zadatak im je promocija projekata i aktivnosti udruge. U sklopu podtimova kliničari imaju priliku okušati se u stvaranju sadržaja za društvene mreže (Instagram, Facebook, LinkedIn, Tik Tok), pisanju članaka i intervjua, izradi vizuala te radu u raznim programima za obradu fotografija i videomaterijala.
– Tim Marketing&PR plodno je tlo za razvoj budućih marketinških stručnjaka – iznenadi nas svojom kreativnošću i s pravom zauzmi svoje mjesto u najbrojnijem funkcijskom timu Ekonomske klinike! Projektne timove kliničari biraju sami po svojim sklonostima, a vezani su uz projekte koje provodi Ekonomska klinika, a više o svim projektima pronađi na web-stranici. – poručuju. 
Savjetodavni timovi jedan su od glavnih i primarnih obilježja rada Ekonomske klinike. U sklopu savjetodavnog tima rješavaju se slučajevi fizičkih i pravnih osoba vezanih uz poduzetništvo, marketing i financije. Cijeli koncept funkcionira tako da, nakon što udruga primi upit, grupa članova preuzima slučaj te kroz zajednički rad i istraživanje napiše detaljno rješenje dobivenog upita. 

Zainteresirani studenti koji žele postati kliničari mogu se prijaviti od 18. do 25. listopada na stranici Ekonomske klinike. Nakon toga će uslijediti provjera znanja i intervju.

EKipa čeka prijave, a uz ekonomiste dobrodošli su i studenti drugih fakulteta, od programera do psihologa. 
FOTO: EKONOMSKA KLINIKA