LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
STUDENTSKE UDRUGE

DSR FeelGood

DSR FeelGood - Studentski.hr
feelgoodfl@outlook.com

Tko smo mi i čime se bavimo?

Studentski projekt FeelGood osmišljen je kao potpuno nov, zanimljiv i inovativan program sportsko rekreativnog sadržaja od strane dvojice dugogodišnjih prijatelja, studentata Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu 2019. godine. Motiviranjem i aktiviranjem prijatelja i poznanika, projekt je rastao, a tako i ambicije. Početkom 2021. smo službeno osnovali udrugu te tako počeli s novom etapom naših profesionalnih života. Cilj ove ideje i programa je potaknuti i motivirati osobe različitih životnih dobi na rekreativno vježbanje u prirodi, na svježem zraku na zabavan način.

Program uključuje grupne treninge tokom cijelog tjedna na vanjskom terenu uz Savski nasip te na igralištu Kušlanova pod vodstvom studenata Kineziološkog fakulteta Lovre Tomulića i Filipa Novaka te mag. cin. Dore Pančić. Uz grupne treninge, vikendom organiziramo besplatne izlete i planinarenja najčešće na Medvednicu, Samoborsko gorje, ali polako uključujemo druge zanimljive destinacije u Hrvatskoj te druge zabavne aktivnosti koje uključuju i različite rekreacijske sadržaje.

Mlado smo i aktivno Društvo koje želi potaknuti ljude na rekreaciju, aktivnost, zdravlje i jačanje imuniteta na svježem zraku kroz zabavan pristup i sadržaj.

Pridruži nam se i proširi taj FeelGood osjećaj! :)