LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Učinite vježbanje lakšim

Besplatne aplikacije zahvaljujući kojima nećete morati ići u teretanu

Donosimo vam pet najboljih aplikacija koje će vam pomoći da se vrlo brzo vratite u top formu.

Donosimo vam pet najboljih aplikacija koje će vam pomoći da se vrlo brzo vratite u top formu.

Nakon blagdana i povratka na faks, jedino što nam je ostalo od doma je vjerojatno višak kilograma. Kao i svake godine prva od novogodišnjih odluka je da ćemo se početi zdravo hraniti, krenuti u teretanu ili barem redovito vježbati. Ako ste i vi donijeli tu odluku, a još uvijek niste sigurni kako početi vježbati ili ne znate koje biste vježbe radili i previše vam je platiti teretanu, sada je krajnje vrijeme da se pokrenete. Donosimo vam nekoliko aplikacija koje možete skinuti na svoje smartphone uređaje kako bi vam pomogle da se vaša novogodišnja odluka konačno ispuni!

Charity Miles

Ova aplikacija prati rutu kojom se krećete i na kraju odredi iznos koji će biti poslan organizaciji koju trebate odrediti prije početka aktivnosti. Osim što ćete se osjećati bolje nakon kretanja, darovat ćete i koju kunu organizacijama koje se bore za bolje sutra.

7 Minute Workuout

Za one koji nemaju puno vremena za vježbanje tu je aplikacija s kojom je trening gotov za 7 minuta. Ova metoda sadrži 12 vježbi, koje se rade u 30 sekundi sa 10 sekundi pauze između svake vježbe, sa 2 do 3 ponavljanja, ovisno o vašem vremenu. Iako vam se možda 7 minuta treninga čini smiješnim, nemojte nikako podcjenjivati ovu metodu.

FOTO: Screenshot/Google Play

Nike NTC

Nike Training Clas aplikacija vam nudi stotinjak različitih vježbi i nivoa vježbanja. S ovom aplikacijom možete vježbati i kod kuće i na otvorenom, sami ili s prijateljima. Vježbe su prikazane kroz slike, video i točno je određeno vrijeme svake vježbe.

Boot Camp Challenge

Oni koji traže malo intenzivniji trening tu je Boot Camp Challenge u trajanju od 18 dana. Veteran američke vojske i licencirani trener vodi vas kroz ovaj program podijeljen na tri stupnja. Aplikacija nudi 200 vježbi popraćenih videom tako da vam bude lakše pri vježbanju.

Stretching

Nakon dobro odrađenog treninga, jako je važno pravilno istegnuti mišiće. Postoje razne aplikacije koje vam nude vježbe za svaki dio tijela, kao na primjer Stretching & Pilates Sworkit, Stretching Routines te Body Stretch and Flexibility.

FOTO: PIXABAY