LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
„Work and Travel“ – iz prve ruke (6)

Work and Travel: Koliko se može zaraditi?

Kada je riječ o mogućoj zaradi na Work and Travel programu, ona varira ovisno o satnici, tipsama te osobnim potrebama i prioritetima. Ne zaboravimo ni da je prije odlaska na program potrebno određeni iznos i uložiti.

Od kupnje karata do pakiranja: savjeti za pripremu za odlazak na Work and Travel u SAD

Nakon obavljenog razgovora za posao s poslodavcem te viziranja slijede pripreme za odlazak u SAD. Pripreme su najvažnije za ugodno putovanje, a uz nekoliko savjeta one neće biti nikakav problem.

Donosimo detaljne informacije o viziranju za SAD, korisne studentima koji razmišljaju o „Work and Travelu”

Svaki sudionik „Work and Travel” programa prije odlaska u SAD mora dobiti J-1 vizu od Američkog Veleposlanstva. Donosimo detaljne informacije o postupku prijave za vizu, potrebnim dokumentima i razgovoru.

5 stvari na koje trebaš pripaziti prije intervjua za posao na Work and Travelu

Prvi stres u cjelokupnom procesu prijave na Work & Travel program počeo se javljati približavanjem razgovora s poslodavcem, točnije slavnog intervjua. Kako bih tebi tu situaciju olakšala, donosim ti nekoliko ključnih stvari na koje je potrebno obratiti pozornost.

Work and Travel: Savjeti za odabir poslodavca

Nakon prijave za program Work and Travel slijedi onaj malo teži dio – odabir poslodavca. Premda nam se ovaj korak u tom trenutku nije činio izrazito važnim, ispostavilo se da je zapravo ključan.

„Work and Travel” – zašto se uopće prijaviti?

iskustva iz prve ruke – od odluke, preko procesa prijave na „Work and Travel”, do konkretnih savjeta – dijele četiri bivše polaznice – Bernarda Pavičić, Ivona Pavičić, Kristina Šerić i Andrea Škomrlj. Jedna od njih za početak otkriva zašto se uopće prijavila.