LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Weekend Media Festival (26)

Tedeschi i Stanković u „one on one” na Weekend Media Festivalu

Na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu Ivan Stanković intervjuirat će Emila Tedeschija, a razgovor će temeljiti na rezultatima istraživanja o percepciji njega kao brenda.

Ed Sheeran vs. Petar Grašo: Emitira li radio stalno istu glazbu?

– Radio ne samo da nije mrtav niti umire, radio je zapravo u velikom usponu. Za to je zaslužan i način kreiranja glazbenog poslovnog modela, zbog čega je ova radionica nezaobilazna za sve koji se bave ili žele baviti radijskim biznisom. – ističe direktor programa Weekend Media Festivala.

12. Weekend: Kako preživjeti seks, laži i nekretnine te zašto mladi ljudi odlaze iz Hrvatske?

Program 12. izdanja Wekeend Media Festivala okupit će više od 150 predavača i panelista. Doznajte što pripremaju.

Weekend Media Festival dio legendarnog Monopolyja

Osim što je nezaobilazan događaj, ne samo među brojnim stručnjacima iz komunikacijske i marketinške branše, Weekend je dobio i novu generaciju posjetitelja te postao nezaobilazan dio druženja uz Monopoly.

Stručnjak za odgoj na Weekendu otkriva kako odgajati djecu u digitalno doba

Ranko Rajović jedan je od autoriteta na ovim prostorima kada govorimo o odgoju i obrazovanju. Istraživanja koja je proveo pokazala su da su djeca danas slabija u odnosu na djecu prije 10 godina u četirima područjima: motorika, matematika-logika, rječnik i opće znanje. Na Weekendu će objasniti kako roditelji i učitelji pomoću igre djeci mogu olakšati da dosegnu svoj maksimum i pametno se služe tehnologijom.

Uz 2manydjs zatvoren „11. Weekend” koji je posjetilo 5000 ljudi, od čega preko 350 studenata

Preko 5000 sudionika 11. izdanja najvećeg komunikacijskog festivala proteklih je dana u Rovinju poslušalo preko 150 utjecajnih govornika, a cjelokupni je događaj zaokružen nastupom belgijskog dua 2manydjs.

Zabavljali su Kylie Minogue, a sada dolaze zabaviti vas: 2manydjs ekskluzivno na Weekendu

Ovogodišnji Weekend odaje počast Oliveru i kraljici soula Arethi Franklin, a subotnji party „Weekend Goes Global“ prvi put dovodi međunarodne zvijezde – belgijski duo 2manydjs.

Trener Zlatko Dalić i popularni belgijski duo 2manydjs na 11. Weekend Media Festivalu

Weekend Media Festival za svoje 11. izdanje pripremio je niz novosti, od novih formata u programu do novih dvorana i širenja party programa na strane glazbene zvijezde

Kristian Novak o svom popularnom „Ciganinu” i mnogočemu na WMF-u

Ovogodišnji Weekend Media Festivala ugostit će najveću zvijezdu hrvatske književnosti Kristiana Novaka, a govorit će o različitim temama koje otvaraju njegovi romani.

Weekend Media Festival: Predstavnici medija otkrivaju kako zadovoljiti potrebe čitatelja portala

Danas digitalne platforme imaju vlastite forme te originalne načine prenošenja informacija i pričanja priča koji se bitno razlikuju od stvaranja sadržaja za tradicionalne medije, a uz predstavnike medija posjetitelji Weekend Media Festivala uspješno će ih savladati.