LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
stand up comedy (30)

„Najbolji’ sat i kusur” stand up komedije očekuje vas na pozornici Kina SC; dijelimo 2 ulaznice

Nastup u Kinu SC bit će finale obilježavanja 15 godina karijere Pedje Bajovića koji je nastupao u stotinama gradova, ali bio i u završnici svjetskog natjecanja za najsmješnijeg čovjeka na svijetu.

Rasprodane obje večeri „Bolje polovice” Vlatka Štampara u Tvornici, ali mi vam poklanjamo dvije ulaznice

Do 21. listopada traje nagradni natječaj u čijem sklopu najkreativnijeg studenta nagrađujemo dvjema ulaznicama za rasprodani stand-up show Vlatka Štampara.

„Ženska priča”: ne propustite live talk-show humanitarnog karaktera i s velikom dozom humora

Nova sezona „Ženske priče” započinje 19. rujna, a sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke. Za program se brinu poznata lica koja će pričati o sveprisutnijoj potrebi za nasmijavanjem kroz stand-up komediju, predstave, filmove, karikature i ilustracije.

Lajnapovci ususret nastupu: „Domaći humor i više je nego dostojan velike pozornice”

Vlatko, Saša, Aleks, Goc i Koza progovorili su jedni o drugima, najavili su svoj novi nastup u Lisinskom, a i primorali nas da požurimo po ulaznice za večer garantiranog smijeha.

Planule ulaznice i za drugi datum u Tvornici kulture komičara Vlatka Štampara

Kroz četvrti Štamparov show provlače se teme muško-ženskih odnosa, svakodnevice, životinja, veza, ljubavi, religije, i to u njegovom prepoznatljivom stilu, a izvest će ga dvaput u ožujku pred punom Tvornicom kulture.

Stižu nove stipendije zahvaljujući smijehu od 2 i pol sata, petorci LAJNAP Comedy i više od 1800 ljudi

Aleksandar Curać Šarić, Tomislav Kozačinski, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec priredili su dva i pol sata obilnoga smijeha nižući fore bliske kako mladima, tako i onim starijima koji su popunili sjedišta Velike dvorane te time prikupili nova sredstva za stipendiranje mladih u nezavidnom položaju.

Vlatko Štampar mnoge nasmijao forama o Međimurcima, muško-ženskim odnosima, svojoj visini

Rasprodana dvorana Vatroslava Lisinskog tresla se od smijeha zahvaljujući Štamparu i njegovim najboljim, probranim, žestokim, necenzuriranim forama.

Lajnap Comedy nastupa u Lisinskom; prihodi od ulaznica odlaze u ruke učenika i studenata

Aleks Curać Šarić, Tomislav Kozačinski, Vlatko Štampar, Saša Turković i Goran Vugrinec nastupit će u KD Vatroslava Lisinskog kako bi prikupili sredstva za stipendije namijenjene izvrsnim učenicima i studentima slabijeg socijalnog statusa, kao i onima deficitarnih zanimanja.

Ludi tulum pod maskama i Ivan Šarić još jednom u Lisinskom

Nakon što je rasprodao dva nastupa zaredom, Ivan Šarić vraća se u Lisinski, i to u novom ruhu. Pod maskama stiže na najveći ovogodišnji maskenbal u Zagrebu, a dodatnog programa također neće nedostajati.

Svojom podrškom Marina Orsag povećava broj komičara i komičarki

Direktorica i producentica Studija Smijeha pruža priliku svima koji imaju smisla za humor da se kreativno razvijaju te da postanu dijelom hratske stand-up scene.