LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagradni natječaj

„Najbolji’ sat i kusur” stand up komedije očekuje vas na pozornici Kina SC; dijelimo 2 ulaznice

Nastup u Kinu SC bit će finale obilježavanja 15 godina karijere Pedje Bajovića koji je nastupao u stotinama gradova, ali bio i u završnici svjetskog natjecanja za najsmješnijeg čovjeka na svijetu.

Nastup u Kinu SC bit će finale obilježavanja 15 godina karijere Pedje Bajovića koji je nastupao u stotinama gradova, ali bio i u završnici svjetskog natjecanja za najsmješnijeg čovjeka na svijetu.

Pedja Bajović, jedan od pokretača hrvatske i regionalne stand-up komedije, nastupit će povodom 15 godina karijere u petak, 31. siječnja 2020, na pozornici Kina SC s predstavom Najbolji’ sat i kusur. Kaže da je nakon desetljeća i pol došlo vrijeme da svoje dosadašnje tematske predstave umirovi, pa tako publiku očekuje kompilacija najboljih fora iz popularnih nastupa S nogu (*sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije), Muškarac (o parenju i razmnožavanju) i Rok trajanja, s kojima je u par tisuća izvedbi dosad nasmijao publiku u čak 30 zemalja i u stotinama gradova. 

Nakon što je obišao pola svijeta, bio u završnici svjetskog natjecanja za najsmješnijeg čovjeka na svijetu, i sve to uspješno izbjegavajući televizijske opcije, Pedja ni nakon 15 godina karijere ne prestaje pomicati granice i širiti raznovrsne formate stand-up izvedbe. Tako je nedavno u Zagrebu rasprodao The Balkan show s kojim je postao prvi domaći stand-up komičar koji je producirao i održao svoj cjelovečernji solo-show na engleskom jeziku. U Sarajevu je nedavno rasprodao svoje tri različite tematske predstave, tri dana zaredom, u tri različita prostora, i sve to uz javno snimanje čiji će rezultat, kako najavljuje, svoje mjesto naći na ekranima. Nastup u Kinu SC bit će finale slavlja velike obljetnice koje neće propustiti brojni ljubitelji ovog domaćeg stand-up komičara, a neki su već posjetili Entrio i osigurali svoja mjesta.

Pedja Bajović, s kojim su mnogi ljubitelji stand-upa odrasli, a neki i dalje odrastaju, nastup najavljuje u svom stilu:

– Bilo bi mi jako drago da se tada, na jednom mjestu okupe svi oni koji su bili dio te moje priče od jeseni 2004. godine, kada sam zakoračio u ovaj još uvijek neistraženi svijet! Naravno, pozivam i one koji do sada uopće nisu bili dio te priče jer će tu, na licu mjesta, dobiti pravo malo veliko finale svega toga! 

Što se sve nalazi u tih najboljih sat i kusur možda ne znamo, ali ono što znamo je da će Pedja Bajović svoju dobru publiku neupitno nagraditi što većim kusurom u obliku bezvremenskog urbanog balkanskog humora.

Besplatnu priliku za smijeh imaju čitatelji Studentskog.hr. Naime, u nagradnom natječaju dijelimo 1x2 ulaznice prvoj osobi koja ostavi komentar s oznakom pratnje na objavi ovog članka na Facebook stranici portala.

FOTO: PR FOTO