LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagradni natječaj

Rasprodane obje večeri „Bolje polovice” Vlatka Štampara u Tvornici, ali mi vam poklanjamo dvije ulaznice

Do 21. listopada traje nagradni natječaj u čijem sklopu najkreativnijeg studenta nagrađujemo dvjema ulaznicama za rasprodani stand-up show Vlatka Štampara.

Do 21. listopada traje nagradni natječaj u čijem sklopu najkreativnijeg studenta nagrađujemo dvjema ulaznicama za rasprodani stand-up show Vlatka Štampara.

Nakon što su u dva tjedna rasprodane sve ulaznice za stand-up show Bolja polovica Vlatka Štampara, koji će se održati 7. studenog u Tvornici kulture, i ulaznice za novootvoreni datum 6. studenog planule su čak mjesec dana prije nastupa. No, postoji još jedna šansa za osiguranje svojeg mjesta za prvi dan – najkreativnijeg studenta nagrađujemo dvjema ulaznicama.

Sve što je potrebno za sudjelovanje u nagradnom natječaju jest: lajkati objavu ovoga članka na Facebook stranici portala Studentski.hr, u komentaru ostaviti vic i označiti pratnju koju sudionik vodi sa sobom 6. studenog u Tvornicu. Komentiranje je otvoreno do 21. listopada u 12:00, nakon čega će se proglasiti dobitnik.

Nakon uspješnih showova Štamparske greške, Bratec je trd i Odraslosti ovo je četvrti stand-up show ovoga komičara, koji je u 2019. rasprodao mnoge dvorane diljem Hrvatske i inozemstva, pa tako i dva nastupa prošlog proljeća u Tvornici.

One koji su svoja mjesta na vrijeme osigurali na Boljoj polovici čeka 120 minuta fora o odnosu dobra i zla, materijalnog i duhovnog, lažnim instafasadama, iskrivljenim vrijednostima, tajnama, iskrenosti, sramu i ljubomori i, naravno, boljoj polovici, prožetih imitacijama zvukova i životinja, gestikulacijama i urnebesnom mimikom. Mnogi ljubitelji Vlatkova humora već znaju da je vrhunski materijal i njegova poznata neverbalna komunikacija kombinacija za nebrojeno puno valova smijeha po kojima su njegovi nastupi poznati, a fore one koje se prepričavaju još dugo.

FOTO: BAGADODO