LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
školarina (24)

Studenti u Americi tuže sveučilišta; žele povrat novca za školarine

S tužbama se trenutno bori više od 25 sveučilišta u SAD-u. Studenti traže korekcije iznosa školarina jer su zakinuti za pojedine usluge, a kažu i da je loša kvaliteta online nastave.

Otvorene prijave za poslijediplomski program u Ateni – tema povijesti, politike i ekonomije

Odsjek za političke znanosti i javnu upravu u Ateni raspisao je natječaj za prijavu na poslijediplomski program na engleskom jeziku u trajanju jedne godine. Prijaviti se možete do 15. lipnja 2020. godine.

Sjever raspisao natječaj za stipendije i za oslobađanje od plaćanja školarine

Za određen broj studenata slabijega socioekonomskog statusa koji su prošle godine stekli minimalno 55 ECTS bodova dodjeljuju se stipendije u iznosu od 750 kuna mjesečno, a za dio onih koji su stekli više od 50 bodova moguće je oslobađanje od plaćanja školarine.

Lažni student ipak bi mogao ostati bez novca koji je prikupio na prevaru; kampanja obustavljena

Čak je 67 osoba doniralo novac lažnom studentu. Nakon što smo otkrili da se radi o prevari, GoGetFunding obustavio je uplate.

Ne nasjedajte: prikuplja novce za školarinu, a s Fakulteta tvrde da taj student ne postoji!

Marko K. ili Marko Kalmen, kako stoji u nazivu Facebook profila osobe koja prikuplja novce za školarinu, nije upisan na Pomorski fakultet Sveučilišta u Splitu, premda ga navodi kao instituciju na kojoj se obrazuje!

U tijeku je natječaj za stipendiju za dvogodišnji e-Leadership MBA program

Prijavite se na natječaj i osigurajte si potpunu ili djelomičnu stipendiju za MBA program e-Leadership. Svoju prijavu pošaljite najkasnije do 6. listopada 2019.

TVZ smanjio školarine za više od 60%

Prema novom izračunu za akademsku godinu 2019/2020. studenti koji ostvare 50 – 54 ECTS-a, umjesto dosadašnjih 5000, plaćat će 2000 kuna, dakle više od 60% manje nego do sada. Pojeftinila je i cijena ponovnog upisa kolegija.

Senat odbacio odluku o poskupljenju ECTS-a; zagrebački studenti zadovoljni, ali ne i oni s mora

Dok su se zagrebački studenti peticijom borili protiv poskupljenja školarina, riječki Senat već je usvojio odluku o poskupljenju upisnine i školarine nekih smjerova. Iz Zagreba pak dolaze dobre vijesti.

Provedi se na PRaznicima na Bernaysu i osvoji školarinu!

Trenutno su u tijeku prijave za peto izdanje PRaznika na Bernaysu pod nazivom „U kojem si filmu?”, a ovogodišnji su predavači poznati stručnjaci iz PR-a i marketinga, medija te turizma.

Prilika za stipendiju u Sjedinjenim Američkim Državama

Sveučilište DePauw iz Indijane nudi studentima s naših prostora izuzetnu priliku za osvajanje stipendije za proučavanje brojnih grana znanosti zajedno s više od 2000 drugih međunarodnih studenata.