LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
psihologija (106)

Psihološki aspekt zaštitnih maski: sigurnost ili anksioznost?

Kirurške maske glavna su tema povezana s epidemijom koja je zavladala cijelim svijetom – koronavirusom. Cijene im vrtoglavo rastu, što i dalje ne sprječava ljude da ih kupuju i stalno koriste.

Skeptici u pubu: psiholozi o iseljavanju, racionalnom odlučivanju i duginim obiteljima

U besplatnom programu trima aktualnim temama iz područja psihologije bavit će se Mitja Ružojčić, Nikola Erceg, Marina Štambuk i Maja Tadić Vujčić.

Mladi diplomirani psiholog o knjizi idealnoj za studente koji nemaju puno vremena, ali i o svojem razdoblju studiranja

Nikola Greb za Studentski.hr otkrio je kakva je to knjiga „Snaga ljudskih vrlina” i na koji bi način mogla pomoći studentima. K tome, ukazao je na pojedinosti iz vlastita studiranja koje su doprinijele njegovu osobnom razvoju.

Uskoro novo izdanje Psihozija, najvećeg studentskog kongresa u regiji

Bliži se 7. kongres studenata psihologije na kojem će sudionici moći predstaviti svoje istraživačke radove, poslušati predavanja stručnjaka te sudjelovati u radionicama. Bit će predstavljene i organizacije koje primaju volontere.

Sveučilište Sjever domaćin Psihošpancira

Više od 150 psihologa, psihijatara, medicinskih sestara, psihoterapeuta, rehabilitacijskih edukatora, socijalnih pedagoga, logopeda, ali i stručnjaka drugih struka održat će više od sto sati predavanja i radionica namijenjenih profesionalcima, studentima i zainteresiranim građanima.

Učini dobro djelo pomaganjem u realizaciji manifestacije Rijeka psihologije 2020

Traže se volonteri koji će pomoći u provedbi manifestacije Rijeka psihologije 2020, koja će se održati od 17. do 23. veljače.

Renomirani stručnjaci psiholozi na FFOS-u!

Organizatori znanstveno-stručnog skupa na FFOS-u, posvećenog potencijalu za preventivne aktivnosti u zajednici, najavljuju gostovanja renomiranih stručnjaka psihologa, kako znanstvenika tako i praktičara.

Studenti psihologije predstavljaju novi broj „Psihoteke”

Zadarski studenti psihologije predstavljaju drugi broj časopisa koji obuhvaća različite teme vezane uz ljudsko ponašanje.

Studenti se izborili za svoj dan na Godišnjoj konferenciji hrvatskih psihologa

Nakon višemjesečnog truda Studentske sekcije Hrvatskog psihološkog društva Psihomnia u Godišnju konferenciju hrvatskih psihologa uvršten je i Studentski dan. Njime bi se trebao smanjiti problem slabe međusobne umreženosti studenata psihologije i umreženosti s njihovom vlastitom akademskom zajednicom.

Studentica psihologije svojim projektom uspijeva oraspoložiti sugrađane; doznajemo kako

Karla Ižaković pokrenula je projekt #21andOver kojemu je cilj pobuđivanje pozitivnih osjećaja, a sastoji se od 21 različite radionice. Prve dvije uspješno su provedene, a ova nam je studentica otkrila i ideje za ono što slijedi.