LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
potres (229)

Na zagrebačkom fakultetu koji je bio pogođen potresom ranije kreće zimski semestar

Na Biološkom odsjeku PMF-a nastava će za studente 1. godine preddiplomskog studija određenog studija započeti već početkom rujna 2021.

Objavljeni konačni rezultati Natječaja za dodjelu stipendija iz sredstava neiskorištenih stipendija u E kategoriji

Radi se o rezultatima Natječaja za dodjelu neiskorištenih stipendija redovitim studentima Sveučilišta u Zagrebu stradalima u potresima tijekom 2020. koji je bio otvoren od 19. svibnja do 4. lipnja 2021.

SC poziva studente da pokupe stvari koje su skladištene na Cvjetnom nakon potresa

Stvari koje ne budu preuzete do 16. srpnja 2021. bit će propisano zbrinute, upozoravaju iz Studentskog centra u Zagrebu.

Više od 2 milijarde kuna dodijeljeno fakultetima i drugim ustanovama oštećenima u potresu

Iako je javni poziv još u tijeku, 20-ak visokoškolskih i znanstvenih institucija već je dobilo sredstva za obnovu štete od potresa.

40% visokoobrazovanih u obrazovanju nije cijepljeno; premijer ih pozvao da se angažiraju

Na svečanosti uručenja ugovora vezanih uz obnovu visokoškolskih ustanova stradalih u potresu premijer Plenković osvrnuo se i na cijepljenje unutar akademske zajednice.

Za učenike s Banije osigurano besplatno ljetovanje uz smještaj u hotelu, obroke i izlete

Ukupno 13 škola na području Sisačko-moslavačke županije uključilo se u projekt Hrvatske udruge turizma i četiriju ministarstava za besplatno ljetovanje na Jadranu.

Studenti iz područja pogođenih potresom do kraja kolovoza besplatno u domu

Studenti iz potresom pogođenih područja čije su nekretnine ostale neupotrebljive u potresu imaju pravo na potpuno pokrivene troškove smještaja u studentskim ili učeničkim domovima.

Zagrebački tramvaji ovog vikenda ne voze dijelom Zagreba, dvije linije ne prometuju

Zbog sanacije štete od potresa dolazi do izmjene u prometovanju tramvajskih linija 4, 11, 12, 13 i 17, dok linije 14 i 15 uopće neće prometovati.

Glazbenici i HDS ZAMP donirali 250 000 kn glazbenoj školi u Sisku

– Veliko hvala svima na podršci i pomoći, a posebno se zahvaljujem svim našim umjetnicima, i estradnim i klasičnim, koji nam toliko pomažu glazbom. – rekao je Tomislav Ivšić, ravnatelj glazbene škole.

13 studenata iz potresom pogođenih područja ostvarilo pravo na jednokratnu potporu

Studenti koji su ostvarili pravo na jednokratnu financijsku potporu trebaju u što kraćem roku dostaviti dokumente i podatke potrebne za isplatu iste.