LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
potres (72)

Postavlja se izložba fotografija potresa u Zagrebu; moguće ju je besplatno pogledati

Od 13. do 23. listopada bit će moguće besplatno pogledati 40-ak uličnih fotografija koje prikazuju sablasno prazne ulice Zagreba s njegovim znamenitostima.

Dio građana iz Studentskog doma Cvjetno naselje iseljava se već sutra

Ministar Horvat danas je obišao građane smještene u SN-u Cvjetno naselje i upoznao ih s datumom iseljenja iz studentskih soba.

Stožer potvrdio: Paviljoni na Cvjetnom bit će demobilizirani u rujnu – spušta se bodovna granica za studente

Očekuje se spuštanje bodovne granice jer je Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske potvrdio datum demobilizacije 1. i 2. paviljona u Studentskom domu Cvjetno naselje!

Na sjednici Vlade prihvaćen prijedlog zaključka o zbrinjavanju građana na Cvjetnom

Vlada Republike Hrvatske 27. je kolovoza na svojoj 6. sjednici prihvatila konačni prijedlog Zakona o obnovi i stambenom zbrinjavanju građana čije su nekretnine oštećene u potresu.

Mladi glazbenici održavaju online koncert kao podršku kampanji za sanaciju posljedica potresa

European Union Youth Orchestra u nedjelju, 23. kolovoza, u 20 sati održava koncert u Zagrebu kao podršku Hrvatskom glazbenom zavodu i donatorskoj kampanji za obnovu posljedica štete nastale uslijed potresa.

Upitno je gdje će biti smješteni građani koji su nakon potresa smješteni u Cvjetnom

Mario Župan, savjetnik zagrebačkog Studentskog centra, rekao je da ne zna koji je plan države za zbrinjavanje građana koji će po dolasku studenata morati napustiti studentske sobe.

Građani smješteni na Cvjetnom planiraju ostati u domu dok ne dobiju adekvatan smještaj

Stanari Studentskog doma Cvjetno naselje, ljudi stradali u potresu, traže od nadležnih tijela rješavanje njihova stambenog pitanja. Navode da neće i ne mogu napustiti studentske sobe dok im se ne ponudi drugo rješenje.

VIDEO: PMF nema ni približno dovoljno sredstava za sanaciju nakon potresa

Promotivnim spotom PMF poziva na donacije sve alumne, tvrtke, štovatelje znanosti i prijatelje Fakulteta jer sredstva kojima raspolaže nisu ni približno dostatna za ponovni normalan rad.

INA donirala po 800 000 kuna kulturnim institucijama oštećenima u potresu

– Potporom najvišoj hrvatskoj znanstvenoj i umjetničkoj ustanovi INA je kao jedna od povijesno vodećih tvrtki u Hrvatskoj opet iskazala svoju društvenu odgovornost pruživši inspirativan primjer solidarnosti i prijateljstva.  – rekao je predsjednik HAZU-a.

I dalje se skupljaju sredstva za izbjeglička kućanstva čiji su članovi ostali bez posla

Za 40 kućanstava u riziku od beskućništva prikupljeno je više od 120 000 kuna, a do 16. lipnja prikuplja se pomoć za njih još 15.