LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
novčana nagrada (24)

Najbolji mladi glazbenik tijekom Samoborske glazbene jeseni osvaja 15 000 kuna

Prijave za Međunarodno natjecanje mladih glazbenih umjetnika „Ferdo Livadić” u sklopu Samoborske glazbene jeseni mogu se poslati najkasnije do 1. srpnja.

Mislite li da je COVID-19 istina ili zavjera? Otkrijte u istraživanju zadarskog sveučilišta!

Sudjelovanje u istraživanju Odjela za psihologiju Sveučilišta u Zadru namijenjeno je punoljetnim građanima Hrvatske, a oni koji ostave svoje ime sudjeluju u izvlačenju za novčanu nagradu.

Objavljen popis dobitnika Rektorove nagrade

Ukupno 15 studenata riječkog sveučilišta postali su dobitnici Rektorove nagrade za izvrsnost i time si osigurali novčanu nagradu od 1000 kuna.

Najboljim mladim znanstvenicima dunavske regije 1200 eura

Mladi znanstvenici dunavske regije imaju priliku osvojiti novčanu nagradu od 1200 eura. Prijedlozi kandidata trebaju biti poslani najkasnije do 17. travnja, a prijave najkasnije do 24. travnja.

Nakon što je u prošlotjednoj emisiji “Milijunaša” došao do 125 000 kuna, student strojarstva na kraju otišao kući s 32 000 kuna

Nakon što je briljirao u prošlotjednoj emisiji “Milijunaša”, nastup studenta strojarstva u ovotjednoj je epizodi trajao nešto kraće.

Svojim satiričnim i komičnim radovima iz područja digitalne umjetnosti istaknite marginalizirane ljude i teme

Institut za budućnost otvorio je javni poziv za radove na području digitalne umjetnosti. Četiri najbolja rada bit će nagrađeni sa 600 kuna. Natječaj je otvoren do 25. kolovoza.

Za umjetničko djelo na temu održivog razvoja i migracije nagrada od 5000 kn

Udruga Breza, jedna od partnerskih organizacija na europskom projektu koji radi na održivom razvoju i migracijama, poziva sve mlade umjetnike da kreacijom suvremenog umjetničkog djela na ovu temu konkuriraju za osvajanje novčane nagrade od 5000 kn, kao i predstavljanje na Svjetskom danu izbjeglica u Osijeku.

Za dizajn novog grba HNS-a nagrada od 35 000 kuna

Profesionalni dizajneri, studenti dizajna, diplomirani akademski umjetnici te studenti ALU i APU imaju priliku sudjelovati u natječaju Hrvatskog nogometnog saveza za osmišljavanje njegova grba. Natječaj traje do 5. studenog 2018. te nudi novčane nagrade od 35 000, 15 000 i 10 000 kuna.

Priključite se Climathonu, doprinesite okolišu i osvojite vrijednu nagradu

Sveučilište u Zagrebu poziva sve zainteresirane da sudjeluju u „Climathonu” koji će se simultano održavati na više lokacija u Zagrebu, s ciljem generiranja rješenja izazova koje su zadale jedinice lokalne samouprave vezane uz klimatske promjene.

Varaždinski Muzej anđela željno iščekuje vaše kratke priče

Muzej anđela, smješten u srcu baroknoga grada, poziva sve zainteresirane za pisanje kratke priče da se prijave na njihov književni natječaj i, zahvaljujući svojem pozitivnom duhu, osvoje nagrade.