LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
STUDENTSKI.HR U SURADNJI S OTP BANKOM D.D. PROVODI ISTRAŽIVANJE

Jesi li na ti s lovom?

Bez obzira na odgovor, evo ti prilike da malo podebljaš studentski budžet. I ne, nećeš se morati puno namučiti.

Bez obzira na odgovor, evo ti prilike da malo podebljaš studentski budžet. I ne, nećeš se morati puno namučiti.

Imaš sto tisuća planova, ali nekako uvijek nedostaje novac? Napokon odlučiš štedjeti i paziti kako trošiš, ali uvijek nešto iskrsne. Sretan si kao malo dijete kad dođeš na bankomat i vidiš da su ti roditelji uplatili malo više novca nego si očekivao. A kad rodbina doma gurne stotku da se nađe, razveseliš se kao da si osvojio loto. We feel you!

Uz džeparac, stipendiju, studentski posao i ove nenadane izvore novca relativno dobro balansiraš vlastite financije. Pomognu u tome i besplatni studentski bankovni paket, ponekad i dozvoljeni studentski minus. Ima li još nešto iz tvog studentskog bankovnog paketa što te spasi kad stanje s lovom nije najsretnije? Postoji li još neka opcija/usluga koja bi po tebi trebala biti u paketu i koja bi ti baš olakšala žvot?

Već znaš odgovor na pitanja iznad ili ti je upravo pala na pamet genijalna ideja? Top stvar jer ti odgovor može donijeti super nagradu. Portal Studentski.hr u suradnji s OTP bankom d.d. provodi istraživanje Jesi li na ti s lovom?. Niže je obrazac s nagradnim pitanjem – Što je za tebe idealan studentski bankovni paket?, a tri najkreativnija odgovora bit će nagrađena iznosima na Mastercard prepaid kartici OTP banke d.d.:

1. nagrada: 1.500,00 kn,

2. nagrada: 1.000,00 kn,  

3. nagrada: 500,00 kn.

Svoj skromni budžet možeš taman pred ljeto podebljati sudjelovanjem u ovom kratkom istraživanju. Podijeli ga i s prijateljima, valjda će počastiti barem kavom ako oni osvoje nagradu. Ispunjavanje upitnika oduzet će ti nekoliko minuta, a kako bismo ti se mogli javiti ako osvojiš nagradu, potrebno je da ga ispuniš kad si prijavljen na svoj Google račun te da ispravno upišeš svoju e-mail adresu. Nakon što odgovoriš na sva pitanja, kopija tvojih odgovora stići će u tvoj inbox, a taj e-mail čuvaj kao dokaz da si upravo ti autor najkreativnijeg odgovora. Ostala pravila nagradnog natječaja pročitaj na poveznici.

I ne brini, za smisliti najkreativniji odgovor na nagradno pitanje imaš dovoljno vremena, rok je 6. lipnja 2022. godine (do 23:59). Sretno!

FOTO: PEXELS