LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska podrška

Još se možete prijaviti za Nagradu Zaklade Sveučilišta u Rijeci u iznosu od 10 000 kuna

Zaklada Sveučilišta u Rijeci dodjeljuje ukupno devet nagrada u pet kategorija.

Zaklada Sveučilišta u Rijeci dodjeljuje ukupno devet nagrada u pet kategorija.

Zaklada Sveučilišta u Rijeci raspisala je natječaj za dodjelu Nagrade Zaklade Sveučilišta u Rijeci za kalendarsku godinu 2021.

Prijave i prateća dokumentacija dostavljaju se putem Zakladinog e-sustava prijava poštom, a rok za podnošenje prijava je 23. lipnja 2022. godine (zaključana prijava i datum poštanskog žiga).

Poseban naglasak u raspisanom natječaju i evaluaciji za Nagradu Zaklade Sveučilišta u Rijeci stavljen je na kriterije znanstvene uspješnosti i izvrsnosti u znanstveno-istraživačkom te umjetničkom radu sukladno Pravilniku o uvjetima za izbor u znanstvena zvanja (NN 28/2017) i Pravilniku o uvjetima za izbor u umjetničko-nastavna zvanja (NN 86/2010).

Zaklada Sveučilišta u Rijeci dodjeljuje ukupno devet nagrada u pet kategorija (4 godišnje nagrade – kategorija 1, 2, 3 i 4 te nagrada za životno djelo – kategorija 5).

Nagrade se sastoje od novčanog iznosa, povelje i prigodnog poklona. Iznosi predviđeni za Nagradu Zaklade Sveučilišta u Rijeci za kalendarsku godinu 2021. su sljedeći: 3000 kuna neto po nagradi, za kategorije 1 i 2, 5000 kuna neto po nagradi za kategorije 3 i 4 i 10 000 kuna neto za kategoriju 5.

Na sljedećim poveznicama dostupna je potrebna dokumentacija za prijavu.
FOTO: PIXABAY