LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Povodom Svjetskog dana učitelja

Povodom izvanrednih uspjeha u prošloj školskoj godini, 513 učitelja nagrađeno je iznosom od 1 327 eura

Svečanost dodjele nagrada održana je 7. listopada u Kongresnoj dvorani na Zagrebačkom velesajmu, gdje se nazočnima obratio ministar znanosti, obrazovanja i mladih, prof. dr. sc. Radovan Fuchs.

Svečanost dodjele nagrada održana je 7. listopada u Kongresnoj dvorani na Zagrebačkom velesajmu, gdje se nazočnima obratio ministar znanosti, obrazovanja i mladih, prof. dr. sc. Radovan Fuchs.

Povodom Svjetskog dana učitelja, koji se obilježava 5. listopada, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih tradicionalno nagrađuje istaknute odgojno-obrazovne djelatnike. Ove godine Povjerenstvo za nagrađivanje odabralo je 513 najuspješnijih u školskoj godini 2023/2024, koji će biti nagrađeni iznosom od 1 327 eura.

Otvoren je natječaj za dodjelu preko 12 tisuća državnih stipendija za studente u nekoliko različitih kategorija


Svečanost dodjele nagrada održana je 7. listopada u Kongresnoj dvorani na Zagrebačkom velesajmu, gdje se nazočnima obratio ministar znanosti, obrazovanja i mladih, prof. dr. sc. Radovan Fuchs. U svom obraćanju ministar je izrazio zahvalnost svim učiteljima i odgajateljima za njihov doprinos i posvećenost obrazovanju.
 

„Danas vam želim zahvaliti za sve što činite, za svaki trenutak posvećenosti, svaku riječ potpore, svaki napor koji ulažete u našu zajedničku budućnost. Svima vama koji ste odabrali tako častan i jedinstven poziv želim sretan Svjetski dan učitelja uz obilje zdravlja i osobnog zadovoljstva! Neka vas u vašem radu prate uspjesi i radost!“, istaknuo je ministar Fuchs.


Javni poziv za nagrađivanje otvoren je u lipnju 2024. godine, a prijave su razmatrali članovi Povjerenstva sastavljeni od učitelja, nastavnika, stručnih suradnika, odgajatelja i ravnatelja. Imena dobitnika nagrada dostupna su ovdje.
IZVOR: MINISTARSTVO ZNANOSTI, OBRAZOVANJA I MLADIH
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA