LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
besplatne radionice i predavanja

BEST Design Days: zanima vas 3D, grafički, web ili mobilni dizajn?

Za sudjelovanje nije potrebno nikakvo predznanje, a pomoći će vam i u traženju posla ili povezivanju s poslodavcima.

Za sudjelovanje nije potrebno nikakvo predznanje, a pomoći će vam i u traženju posla ili povezivanju s poslodavcima.

BEST Design Days jedan je od projekata studentske udruge BEST Zagreb. Prvi put organiziran 2019., BEST Design Days od početaka je privlačio zainteresirane studente. Prošle godine odazvalo se 84 studenata raznih područja koji su sudjelovali radionicama, predavanjima i projektnom zadatku putem kojih su proširili svoje znanje.
 

Najuspješniji će osvojiti pohvalu žirija, ali i novčanu nagradu

 

Ovogodišnje izdanje počinje 23. listopada te su za sve zainteresirane opet pripremljene razne radionice i predavanja iz područja industrijskog, grafičkog i web dizajna, a svaka traje između 60 i 120 minuta u kojima će sudionici i predavači zajedničkim snagama pronalaziti rješenja konkretnih zadataka.

Radionice i predavanja traju pet dana, a oni koji odluče sudjelovati u završnom Case studyju moći će prezentirati svoja rješenja pred žirijem kojeg će činiti članovi partnerskih tvrtki te profesori, odnosno predavači. Najuspješniji će osim pohvala žirija, kući otići i sa novčanim nagradama. Za sudjelovanje nije potrebno nikakvo predznanje.

Tema projektnog zadatka bit će objavljena prvi dan, a radionice i predavanja služit će kako bi pomogla sudionicima u osmišljavanju svojeg rješenja.

Cilj projekta je studentima približiti osnovna načela i značaj dizajna, kao i sam proces dizajniranja.

Osim Design Days-a volonterska i neprofitna udruga BEST studentima nudi i ostale projekte te brojna akademska i neakademska događanja, ali i prilike za nova poznanstva. Jedna od usluga koje nude je i internacionalni centar karijera kako bi proširili vidike za poslovne izbore, a uz to rade na usavršavanju neformalnog znanja i vještina koje su potrebne u poslovnom svijetu.

Ako želite sudjelovati u projektu BEST Design Days, prijaviti se možete putem poveznice.

FOTO: FOTO: SCREENSHOT