LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
komunikacija (80)

HURA donosi „5P – Pet Pravila Pametnog Prebrođivanja Pandemije (u tržišnim komunikacijama)”

Odgovornost za očuvanje zdravlja, a potom i radnih mjesta te gospodarstva u cjelini leži na svima nama; radna skupina strukovne udruge HURA koja se bavi tržišnim komunikacijama pripremila je „5P – Pet Pravila Pametnog Prebrođivanja Pandemije u tržišnim komunikacijama”.

HURA: Moramo učiniti sve da se nastave komercijalne i gospodarske aktivnosti

Potaknuti izjavom potpredsjednika Vlade RH i ministra unutarnjih poslova dr. sc. Davora Božinovića, u kojoj je pozvao na odgovoran način prodaje i kupnje te naglasio kako podupire nastavak svih komercijalnih aktivnosti, iz HURA-e su Stožeru uputili pismo podrške.

HKS javlja studentima i nastavnicima kako će komunicirati u narednom periodu

S obzirom na pandemiju koronavirusa Hrvatsko katoličko sveučilište šalje obavijest za sve studente, sveučilišne nastavnike i djelatnike, kao i stranke.

Na Ekonomskom fakultetu besplatna edukacija o uspješnoj poslovnoj komunikaciji

Događaj će otvoriti izv. prof. dr. sc. Ivana Bilić 30-minutnim predavanjem o poslovnoj komunikaciji. Potom će stručnjaci iz nekoliko splitskih tvrtki pokrenuti panel-raspravu pod nazivom Kako ne dobiti posao za koji se prijaviš.

Emmyjem nagrađivani dizajner Chris Do dolazi na Dane komunikacija

Kako raditi ono što volite i pritom ne prodati dušu u potrazi za zaradom? S odgovorima na Dane komunikacija dolazi Jedi Master dizajna – Chris Do!

Priprema, pozor, Cannes: otvorene prijave za natjecanje Young Lions Croatia 2020

Natjecanje koje mladim domaćim kreativcima nudi priliku da postanu najbolji u Hrvatskoj, a potom i najbolji na svijetu, ove godine predstavlja Young Lions School – cjelodnevni program edukacija uz vrhunske mentore, također iz Cannesa.

FFOS otvara pitanje uloge jezika u komunikaciji liječnik – pacijent

Novi Otvoreni četvrtak na FFOS-u bavi se pitanjem uloge jezika u komunikaciji liječnik – pacijent, a o toj će temi govoriti prof. dr. sc. Gorka Vuletić i izv. prof. dr. sc. Tanja Gradečak.

Nekad i sad: Tko su glavni stručnjaci domaće komunikacijske industrije?

Crna odijela, stav i vizija bolje industrije za bolje društvo načelno se nisu promijenili – samo su snage sada povećane, a osmijeh je širi jer iza njih stoje konkretni rezultati, ali i ambiciozni daljnji planovi.

Danas se obilježava svjetski dan posvećen našim jezičnim (ne)sposobnostima

Danas, 10. studenoga, obilježava se Tongue Twister Day. Izazovite prijatelje na dvoboj i otkrijte tko će prvi uspjeti izreći neke od zapetljanih fraza bez pogreške! Svoje iskustvo ili jezikolomku možete podijeliti s nama u komentarima.

Karijera u izazovnom području marketinga i komunikacija počinje – u CERM-u!

Ako se želiš profesionalno ostvariti u svijetu marketinga, upravljanja društvenim mrežama, odnosa s javnošću ili pak multimedije i dizajna, prijavi se za volontersku praksu u Centru za razvoj mladih do 23. listopada u 23:59!