LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Jesenska kampanja

Uhvati svoju karijeru!

Jesenska kampanja „Catch your career“ spojit će poslodavce i studente na obostrano zadovoljstvo.

Jesenska kampanja „Catch your career“ spojit će poslodavce i studente na obostrano zadovoljstvo.

Potreba za studentskom radnom snagom na tržištu rada trenutno je veća nego ikada, no komunikacija između studentskih potreba i potreba poslodavaca nikad nije bila u većem nesrazmjeru. Kako bi spojili poslodavce i studente, portal danasradim.hr organizira jesensku kampanju Catch your career.

Nebitno je jesi li na samom početku svog studiranja ili se spremaš obraniti diplomski rad, ovu kampanju ne želiš propustiti!

Portal danasradim.hr osnovan je 2018. godine i prvotno je bio zamišljen kao portal za privremene i povremene poslove čime je postao prvi portal za traženje poslova koji je među svoje izdvojene kategorije uključio studentske, učeničke, umirovljeničke i sezonske poslove. Iako danas nudimo i stalne poslove, konstanta u bazi tražitelja posla ostaju studenti koji uspješno pronalaze sezonske i privremene poslove, kao i prve prave poslove.

Danasradim.hr neobičan je zbog još jednog razloga – interaktivan je. To znači da jednom postavljeni oglasi mogu biti uređivani i duplicirani te radnici mogu direktno kontaktirati poslodavce porukama čime portal ima više obilježja društvene mreže nego standardnog portala za oglašavanje poslova.

FOTO: danasradim.hr/PR
 

Nakon dvije uspješne kampanje za studente Chill zone 2018. i 2019. godine, ove smo se godine odvažili organizirati kampanju prema studentima koja će biti zaista korak više. Uz podršku poslodavaca Kaufland Hrvatska k.d., GRAWE Hrvatska d.d., All about pizza d.o.o., Coca-Cola HBC Hrvatska d.o.o. i KRAŠ prehrambena industrija d.d. pokrenuli smo priču u kojoj ćeš moći saznati ne samo općenite informacije o poslodavcima i njihovim programima pripravništva i prakse za studente, već i sudjelovati na događaju gdje će navedeni poslodavci biti prisutni!
 

10. 10. 2023. u dvorani Stablo Znanja u Studentskom centru u Zagrebu moći ćeš od 10 sati ujutro saznati:
 

  • kako napraviti životopis koji osigurava poziv na intervju
  • zašto je danas bitno imati profil na LinkedIn-u
  • što je to financijska pismenost iz perspektive osiguravajuće kuće
  • što sve obuhvaćaju stručne prakse za studente u vodećem trgovačkom poduzeću na europskom tržištu maloprodajnih lanaca
  • kako se obavljaju selekcije prijava za posao unutar velikih korporacija
  • što je potrebno kako bi uhvatio/la dobar studentski posao i prvi pravi posao
  • i još mnogo mnogo toga…

 

Za hranu i piće smo se pobrinuli, a ulaz je BESPLATAN!

 

Donesi svoj životopis i pripremi pitanja za poslodavce koja ćeš moći tijekom samog događaja slati na chat box portala danasradim.hr.

Vidimo se!

FOTO: danasradim.hr vizual/PR

 

FOTO: DANASRADIM.HR/PR