LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
komedija (48)

Najnovija akcijska komedija Guyja Ritchieja o narko-carstvu besplatna na jedan dan!

Beskrajno zabavnu akcijsku komediju koja donosi priču američkog iseljenika Mickeyja Pearsona koji je u Londonu preprodajom marihuane izgradio vrlo profitabilno narko-carstvo možete besplatno pogledati u nedjelju!

„Zagrebački ekvinocij" stigao u kina: „Želimo razbiti stereotipe, a to je da Hrvati ne idu u kina i da Hrvati ne gledaju hrvatske filmove”

Na svečanoj premijeri filma „Zagrebački ekvinocij" redatelj Svebor Mihael Jelić otkriva nam kako je svoju ideju pretvorio u djelo. Film autentično prikazuje jedan alternativni izlazak u Zagrebu.

Višestruko nagrađivana crna komedija postavlja se u zagrebačkom kazalištu

Uz obilje humora i gorkog apsurda sedam likova traži smisao u napetoj dramaturgiji izvrnutog realiteta – uskoro u Kerempuhu.

YouTuberi u glavnoj ulozi; „Ako ovaj film vrati klince u kina na hrvatski film, to će biti njegova najveća vrijednost!”

Film „Ideš? Idem!” u režiji Ljube Zdjelarevića stiže u kina 5. prosinca diljem Hrvatske. Riječ je o zabavnoj komediji koja prvi put u igranoj formi okuplja mlade zvijezde YouTube scene uz koje današnje generacije odrastaju.

Nesvakidašnja komedija koja je doživjela velik uspjeh u svijetu uskoro i u Kerempuhu

Rene Medvešek svojim senzibilnim redateljskim rukopisom gradi ovaj čudesni svijet koji vječno balansira na rubu potpune eksplozije i samouništenja. Unutar bogatih slojeva teksta pronalazimo posvećenost socijalnoj tematici, bridak crni humor, elemente bajke, fantastike, ironije i groteske.

Što je prava komedija?

U HNK-u Ivana pl. Zajca održana je prva predstava ove sezone koja je svečano otvorena komedijom. U formi omnibusa deset različitih redatelja pokušalo je odgovoriti na pitanje kakva je to prava komedija.

Razvoj značenja komedije tema je znanstvenog kolokvija na Hrvatskim studijima; gostuje i Marina Orsag

Cassius se ove godine odlučio na interdisciplinaran način iz književnog, teatrološkog i filmskog aspekta prikazati razvoj značenja komedije simboličnog naziva „Od komosa do stand-upa”.

Komedija Nine Horvat „Iza ograde” prvi put u Požegi, u pripremi je i gostovanje u Zagrebu

Troje ljudi koji pokušavaju posložiti svoje živote, tri dvorišta koje dijeli ograda, tri vrste obitelji i okolina koja osuđuje, pametuje i neumorno zabada nos tamo gdje mu nije mjesto – teme su nove predstave Nine Horvat čija je praizvedba zakazana za ovu subotu.

Popis kvalitetnih i neklasičnih romantičnih komedija

Za Valentinovo vam poklanjamo prijedloge za netipične romantične komedije u kojima će uživati svi ljubitelji dobrog filma.

Ponovno „Dame biraju“ u Osijeku

Predstava o nezaposlenim mladićima koji počinju raditi kao striperi u noćnom klubu u režiji Admira Glamočaka ponovno će se prikazati u Osijeku.