LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kino dvorana Studentskog centra u Zagrebu

Poznati političar i zadarski glumac „Ričard” stiže u zagrebački SC s hit-komedijom. Pola dvorane rasprodano, a mi dijelimo 2 ulaznice!

Ne propustite ovu priliku za večeru ispunjenu smijehom, jer Ričard se vraća s avanturama i šalama koje ćete dugo pamtiti.

Ne propustite ovu priliku za večeru ispunjenu smijehom, jer Ričard se vraća s avanturama i šalama koje ćete dugo pamtiti.

Poznati zadarski performer i glumac Enio Meštrović, poznatiji kao „Ričard” – njegov alterego – sa svojom hit-predstavom Oči uoči zgospod’non vraća se u kino-dvoranu Studentskog centra u Zagrebu. Peta izvedba ondje zakazana je za nedjelju, 24. studenoga 2024. godine u 19 sati

Gotovo stotinu rasprodanih izvedbi diljem Hrvatske, kao i gostovanja u Njemačkoj, potvrđuju ogromnu popularnost ove komedije. Radnja prati trenutak suočavanja sa smrću, kada glavni lik – upravo mnogima omiljeni Ričard – stiže pred sv. Petra kako bi se suočio s vlastitim grijesima i slabostima. U ovoj dirljivoj, ali duhovitoj priči o životu, grijehu i iskupljenju vodi intrigantnu raspravu punu dalmatinskog humora i priča koje malo koga ostavljaju ravnodušnim.


Uz njega, u predstavi nastupaju i glume Dragan Veselić, Gordana Hleb i Davor Olić. Produkciju potpisuje Arlekin Comedy.

Ne znate kako se prijaviti za stipendije Grada Zagreba? Evo gdje i kako možete potražiti pomoć



Budući da je već rasprodano više od 50 posto kapaciteta Kina SC kao i da Ričard nerijetko izazove pomamu za ulaznicama, iz Arlekin Comedyja preporučuju zaljubljenicima u dalmatinski humor da što prije osiguraju svoje mjesto. 

Ulaznice su u prodaji u online sustavima Core event i Adriaticket te na prodajnim mjestima Tisak media – Pothodnik, Tisak media – CCO Žitnjak, Tisak media – Meridijan, Gračanska cesta 20, Tisak media – Point Vrbani, Tisak Plus – Ilica 82, Tisak plus – Zaprešić, Trg Mladosti, Tisak media – Gajeva 2. Rezervirati se mogu i pozivom na broj 098 977 2541, na kojem je moguće dobiti i dodatne informacije.
 

Požuri i osvoji besplatne ulaznice!


Prijavi svoj inovativni projekt na natječaj Pro-Student i osvoji vrijednu nagradu te priznanje fakulteta


U duhu povratka ove hit-predstave, za sve ljubitelje dalmatinskog humora pripremili smo pravo iznenađenje!

Imate priliku osvojiti dvije ulaznice (za sebe i osobu po želji) za ovu nezaboravnu komediju koja donosi jedinstveni dalmatinski humor i životne poruke koje ostavljaju bez daha. Sve što trebate učiniti jest javiti se u komentare ispod objave ovog članka na našoj Facebook stranici, tagirati prijatelja i napisati nam zašto baš vi zaslužujete ulaznice. Sretnog dobitnika objavit ćemo u nedjelju, 27. listopada na našoj Facebook stranici.

Ne propustite ovu priliku za večeru ispunjenu smijehom, jer Ričard se vraća s avanturama i šalama koje ćete dugo pamtiti.
IZVOR: ARLEKIN COMEDY, PR
FOTO: ARLEKIN COMEDY, PR