LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
HNK Ivana pl. Zajca (19)

Riječki HNK pruža raznovrsni online program; otkriva i što će s kazališnom sezonom

Od 20. ožujka dostupan je program „Zajc uz vas”. Iz kazališta poručuju da stižu programski noviteti, ali i da će se realizirati sve ono što je prvotno bilo planirano u kazališnoj sezoni.

Moderna verzija „Orašara” oduševila!

Nova i moderna verzija baleta „Orašar” u rasprodanom riječkom kazalištu ostavila je publiku bez daha, a gromoglasni pljesak nekoliko je puta ispratio izvođače s pozornice.

Senzualna, strastvena i mračna atmosfera u riječkom kazalištu

– U svakom od tri čina naše „Tosce” publika će gledati tri različite predstave „Tosce”, tri različita načina njezine moguće inscenacije. – najavljuje Marin Blažević.

Mjuzikl „Sunset Boulevard” oduševio publiku

Dodijeljene su nagrade za najbolja umjetnička ostvarenja u programu riječkog HNK-a – publiku je osvojio mjuzikl „Sunset Boulevard”. Pogledajte što je još izdvojeno.

Što je prava komedija?

U HNK-u Ivana pl. Zajca održana je prva predstava ove sezone koja je svečano otvorena komedijom. U formi omnibusa deset različitih redatelja pokušalo je odgovoriti na pitanje kakva je to prava komedija.

Nakon tijumfalnog prošlogodišnjeg uspjeha vraća se Summer Classics; nastupaju i studenti

U pulsku Arenu pozivaju operne zvijezde s europskih i svjetskih pozornica, strastveni i karizmatični dirigenti, poznati zborovi i vrhunski orkestar: 25. srpnja na Verdijevu „Aidu”, 27. srpnja na izvedbu Beethovenove „Devete simfonije” te 1. kolovoza na Bizetovu „Carmen”.

Prodaju se ulaznice za ekskluzivni koncert Riječkog puhačkog trija, a lokacija je – skrivena

Oboist Antonio Haller, klarinetist Matej Pavić i fagotist Ivan Vargoš pripremaju program kao glazbeno putovanje u kojemu će se izmjenjivati djela hrvatskih i stranih kompozitora.

Probrani hitovi talijanske kancone, opernih arija i dueta te ljubavnih evergreena u Zajcu

Solisti riječke Opere omiljene ljubavne stihove ovog Valentinova u riječkom HNK-u donose zaljubljenima i svima željnima iznimnoga koncertnog doživljaja.

Izdvajamo iz programa Noći kazališta: Publika u obilasku nevidljivih prostorija „Zajca“

Članovi svih umjetničkih ansambala riječkog „Zajca“ povodom Noći kazališta pripremili su program koji će potrajati od 18 do 20 sati, a u čijem će sklopu posjetitelje upoznati s inače nevidljivim dijelovima kazališta.

Inovativni baletni izričaj „Rossini Cards“ pridobio riječku publiku

Na scenu riječkog HNK-a Ivana pl. Zajca stigao je balet „Rossini Cards“. Svojom inovativnošću zadobio je naziv modernog baleta, a sudeći prema zadovoljnim licima, balet je kao takav publika vrlo dobro prihvatila.