LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
edukacija (151)

SSMH pokreće ciklus besplatnih online edukacija

Do 5. travnja zaprimaju se prijave za online edukaciju u najvećoj mjeri posvećenoj ljudskim pravima. Ona je ujedno i prvi korak u pridruživanju Svjetskom savezu mladih.

Ženska soba educira studente o rodno uvjetovanom nasilju; očekuju ih književne i novinarske večeri te pisanje za portal

Do 19. ožujka zaprimaju se prijave za sudjelovanje na treningu koji će voditi članice Ženske sobe. Studentice i studente potom očekuju dvije književne i jedna novinarska večer, a na koncu će i oni pisati tekstove o temi rodne ravnopravnosti.

Na Ekonomskom fakultetu besplatna edukacija o uspješnoj poslovnoj komunikaciji

Događaj će otvoriti izv. prof. dr. sc. Ivana Bilić 30-minutnim predavanjem o poslovnoj komunikaciji. Potom će stručnjaci iz nekoliko splitskih tvrtki pokrenuti panel-raspravu pod nazivom Kako ne dobiti posao za koji se prijaviš.

Nacionalni pozivni centar za žrtve kaznenih djela i prekršaja traži pojačanje; evo kako se priključiti

Kandidati trebaju imati navršenih 18 godina i služiti se engleskim jezikom. Od njih se očekuje nediskriminatorno ponašanje prema svim pripadnicima društva, otvorenost, odgovornost i pouzdanost.

Spas usred ispitnih rokova: organizira se besplatna edukacija „Učiti kako učiti“

Naučite kako učiti i ostvarite izvrsne rezultate na preostalim ispitima tako što ćete se pridružiti predavanju s elementima radionice koje će učiteljica Katja Šore Bulić održati na EFST-u

U tijeku prijave za projekt #YouthAgainstCyberbullying; odabrani polaznici putuju u Kopenhagen

Pet mladih osoba imaju priliku biti odabrane za put u Kopenhagen gdje će se educirati o cyberbullyingu u sklopu projekta #YouthAgainstCyberbullying. Sve što trebaš je napisati motivacijsko pismo i imati između 18 i 25 godina.

Dame u Hrvatskoj ponovno u crvenim haljinama!

Svečano obilježavanje Dana crvenih haljina zakazano je za 7. veljače. Tada će u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog zvijezde večeri biti žene koje su preživjele moždani udar i koje će na prigodnoj reviji nositi crvene kreacije hrvatskih dizajnera.

Studenti nerijetko ne razlikuju bankovne kartice i račune – gdje se informirati?

Prosječna ocjena financijske pismenosti građana Hrvatske iznosi 11,7 od mogućeg 21 boda. A građani ipak, neovisno o svojem nedovoljnom znanju, svakodnevno koriste razne tipove financijskih usluga, što je svakako svojevrstan alarm.

FER s još 6 visokoobrazovnih institucija radi na društvenome uključivanju ljudi s posebnim potrebama

Zagrebački FER s još šest visokoobrazovnih institucija i jednom nevladinom organizacijom pokrenuo je projekt “INNOSID” kojemu je cilj poboljšanje edukacije i društvene integracije za ljude s posebnim potrebama.

Oni koji žele sudjelovati u planiranju javnih proračuna mogu se besplatno educirati kako to učiniti!

Participativno budžetiranje relativno je nov demokratski alat, stoga Info zona organizira besplatnu edukaciju o njegovu korištenju.