LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
dokumentarni film (45)

Još su 4 Factumentarca besplatno dostupna

Uz kod OSTANIDOMA u narednim je danima na Factumovoj stranici moguće besplatno pogledati još četiri dokumentarca.

5 dokumentaraca dostupno uz kod OSTANIDOMA; među njima film o studentskom štrajku

Od osobnih inspirativnih autorskih priča do događaja i pojava koji su obilježili domaću povijest – pogledajte uz kod OSTANIDOMA.

CinePharm posvećen dekorativnoj kozmetici: Je li bolje vjerovati brendovima s tradicijom ili inovativnim proizvodima?

– Uz savjete raznih influencera, sponzorirane objave na društvenim mrežama i pretraživanja internetskih stranica, ponekad je teško pronaći pravu istinu o temi koja je u kratko vrijeme postala jednom od najraširenijih među mlađom populacijom. – poručuju iz Studentskog zbora FBF-a.

Hrvatsko katoličko sveučilište uključeno u projekt predstavljanja filma o kardinalu Stepincu

Hrvatsko katoličko sveučilište uključilo se u ovaj projekt jer je blaženi kard. Stepinac, osim što je važna crkvena i povijesna ličnost, i zaštitnik ove institucije.

Besplatne projekcije dva dokumentarna filma i žustra rasprava na FBF-u u studenom; prihod od kokica ide u humanitarne svrhe

U utorak, 12. studenog u 20 sati na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu prikazivat će se dva kraća dokumentarna filma. Novac prikupljen od prodaje kokica ići će Centru za seksualna prava Ženska soba.

Dokumentarac „Najveći dar” stiže na Savu – u kino Forum

Film koji prikazuje dramatična svjedočanstva ubojica koje mole za oprost zbog stotinu ili tisuću ubojstava i žrtava koje im opraštaju prikazivat će se u kinu Forum.

Ne propustite film nastao povodom godišnjice Odsjeka za etnologiju i kulturnu antroplogiju; prati etnologe na različitim radnim mjestima

Povodom 90. godišnjice Odsjeka za etnologiju i kulturnu antropologiju na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu nastao je 25-minutni dokumentarni film „Etnoskopija”, koji je moguće besplatno pogledati u MM centru.

Vox Feminae ekipa priprema besplatnu filmsku radionicu; uključuje sve faze od stvaranja ideje, preko snimanja, do montaže

Do 20. rujna zaprimaju se prijave za sudjelovanje na besplatnoj filmskoj radionici koja obuhvaća sve faze nastanka filma. U njezinu će sklopu polaznici snimiti svoj dokumentarni film koji će se prikazati na Vox Feminae Festivalu.

Projekcijom dokumentarnog filma „The Cleaners” otvara se Job Fair

– Dokumentarcem smo htjeli stimulirati debatu koja se trebala dogoditi ranije. Nakon skoro petnaest godina društvene mreže postale su snažan i opasan alat koji je sposoban podijeliti društva. – istaknuli su redatelji.

„A Plastic Ocean” prikazuje se u splitskoj Sveučilišnoj knjižnici

U Sveučilišnoj knjižnici u Splitu možete pogledati zanimljiv dokumentarni film pod nazivom „A Plastic Ocean”. Projekciji će prethoditi uvodne riječi predstavnika organizacija koje pripremaju događaj.