LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
akcija (60)

U nekim će se gradovima ugasiti svjetla na sat vremena

Akcija pokrenuta u Sydneyu 2007. godine obilježava se i u 2020, ali u ponešto drugačijem obliku.

Akcija upisa u registar darivatelja krvotvornih matičnih stanica na Sveučilištu Sjever

I u Sveučilišnom centru Varaždin moguće je napraviti prvi korak za pomoć teško oboljelima od akutnog i kroničnog oblika leukemije, limfoma te bolesnicima s teškim oštećenjem koštane srži diljem svijeta.

Poboljšajte svoje znanje o depresiji povodom najdepresivnijeg dana u godini

Plavi ponedjeljak akcija je koju 20. siječnja organizira Udruga Životna linija, a kojom povodom najdepresivnijeg dana u godini žele osvijestiti građane o opasnoj psihičkoj bolesti – depresiji.

Ponovno se bacaju keksići

– Sve više ljudi snima i fotografira reakcije svojih pasa na pirotehniku. Uznemirujuće je vidjeti pse izložene toj razini straha i stresa. – istaknuo je Damir Skok.

Jadran bez plastike – akcija čišćenja namijenjena studentima

Jadran bez plastike projekt je koji će se održati 28. i 29. lipnja u Vodicama. Putem predavanja i radom na terenu želi se pokazati negativan utjecaj plastike odbačene u okolišu.

Zbog kardiovaskularnih bolesti svake godine nestane jedan grad u RH; edukaciji građana pridružuju se i studenti

– Možemo zaključiti kako svake godine zbog kardiovaskularnih bolesti nestane jedan grad u Hrvatskoj prosječne veličine Solina, Kutine ili Sinja. Iz svih navedenih razloga moramo što više ulagati u prevenciju i građane educirati o važnosti pravovremenih kontrola te zdrave mediteranske prehrane i redovite tjelovježbe. – istaknuo je akademik Davor Miličić.

Mnogi će nositi crveno prvi petak u veljači, evo i zašto

– Prvi Dan crvenih haljina započinjemo raznim aktivnostima od 28. siječnja, a završavamo velikim svečanim okupljanjem 1. veljače 2019., u Maloj dvorani Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog na kojem će zvijezde večeri biti žene koje su preboljele moždani udar. – kaže idejna začetnica akcije.

Velika siječanjska akcija u Teatru &TD!

Za šesnaest izvedbi deset kazališnih naslova Teatra &TD u siječnju mogu se kupiti ulaznice po sniženoj cijeni od 20 kuna.

ESN-ovci osigurali božićne poklone za 78 djece

ESN Rijeka u suradnji je s Centrom za kulturu dijaloga provela akciju darivanja potrebite djece s riječkoga područja. Protekle je subote svoje božićne poklone dobilo 78 djece.

Dvije akcije dobrovoljnog darivanja krvi u prosincu kreću iz studentskih krugova

Akciju dobrovoljnog darivanja krvi 10. prosinca organiziraju Dobrovoljni davatelji krvi Medicinskog fakulteta, a 13. prosinca Udruga studenata grada Splita.