LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Pokaži se”

Tijekom siječnja i veljače besplatni pregledi akni diljem Hrvatske

U akciji koju organizira portal estetica.hr sudjelovat će više od 50 dermatologa iz 17 gradova.

U akciji koju organizira portal estetica.hr sudjelovat će više od 50 dermatologa iz 17 gradova.

Portal estetica.hr u suradnji s hrvatskim dermatolozima, tijekom siječnja i veljače 2022. organizira nacionalnu akciju #pokazise (Pokaži se), posvećenu borbi protiv jedne od najučestalijih kožnih bolesti današnjice – akni.

Projekt je pokrenut s ciljem destigmatizacije akni, ali i edukacije o socio-psihološkim problemima koje akne mogu stvarati, pogotovo kod tinejdžera. 

U akciji će sudjelovati više od 50 dermatologa iz 17 gradova (Crikvenice, Čakovca, Daruvara, Dubrovnika, Ivanić Grada, Karlovca, Metkovića, Ploča, Poreča, Pule, Rijeke, Solina, Splita, Velike Gorice, Vinkovaca, Zadra i Zagreba) koji će u svojim ordinacijama i poliklinikama obaviti više od 200 besplatnih pregleda i konzultacija vezanih uz rješavanja problema akni. 

Termin za pregled moguće je rezervirati na poveznici, a svi su detalji o rezervaciji termina dostupni na portalu estetica.hr.

Inicijativu će, poručuju s portala estetica.hr, tijekom čitavog njezinog trajanja pratiti brojni edukativni sadržaji i video materijali koji će se objavljivati na portalu estetica.hr te pružati odgovore na sva pitanja vezana uz akne. Akcija #pokazise odvijat će se pod generalnim sponzorstvom poznatog francuskog dermokozmetičkog brenda Bioderma te uz partnerstvo i sponzorstvo kuća Eau Thermale Avène, BioNike, Dermalogica, Ducray, Kiehl’s, NovExpert, Omnibiotic i Reviderm.

Partneri u projektu pripremili su i niz pogodnosti prilikom kupnje proizvoda za tretiranje akni. Za sve vrijeme trajanja akcije, novom pop-up prostoru Estetica Beauty and Science na adresi Tkalčićeva ulica 81 u Zagrebu, bit će organizirane brojne promotivne aktivnosti i savjetovanja, a njihov će raspored biti objavljen na portalu estetica.hr. Osim dermatologa, u projekt su uključeni i psiholozi koji će djecu i odrasle savjetovati o tome kako se boriti s psihološkim posljedicama akni. 

Službeni početak projekta najavljen je za sredinu siječnja 2022. Cilj ove sveobuhvatne, nacionalne kampanje je informiranje i educiranje javnosti o problemu akni, ali i njihova destigmatizacija, te naglasak na važnosti tretiranja ove bolesti od strane dermatologa.
FOTO: UNSPLASH